Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Vliegen naar Haiti

Haïti is gelegen op het eiland Hispaniola en grenst in het oosten aan de Dominicaanse Republiek. Je vindt hier de Citadelle Laferrière, het grootste fort op het westelijk halfrond. Het Franstalige eiland is een paradijs voor wandelaars en ook watersport kan hier uitstekend beoefend worden. Zo kunnen parasailers, windsurfers en snorkelaars hier het hele jaar goed uit de voeten.

Vind een vlucht naar Haïti

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen meerdere malen per dag naar Toussaint Louverture International Airport (PAP). Je maakt altijd een of twee tussenstops op bijvoorbeeld Heathrow Airport (LHR) in Londen, Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL), Miami International Airport (MIA) of Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW). Je bent afhankelijk van je vlucht en het aantal tussenstops minimaal 16 uur onderweg.

Selecteer je bestemming om een geschikte vlucht te vinden. De belangrijkste luchthaven van Haïti is Toussaint Louverture International Airport in de hoofdstad Port-au-Prince.

Ook op reis naar de parelwitte zandstranden van Haïti? Boek dan bijvoorbeeld een vlucht naar Port-au-Prince, de hoofdstad van Haïti. Je zit hier goed als je gek bent op watersport en dit wilt combineren met een vleugje natuur en cultuur.

Je kunt ook een vliegreis naar Cap-Haïtien in het noorden van Haïti boeken. Terwijl het zuiden van het land de meeste bezienswaardigheden kent, voert het noordelijke deel je mee naar het leven van alledag. Bezoek eens een marktje langs de weg en leer de vriendelijke lokale bevolking kennen. Op heldere dagen is de nabijgelegen Citadelle Laferrière in de verte zichtbaar.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Haïti

Haïti is een bestemming voor een heerlijke strandvakantie of een actieve reis. De witte zandstranden en wuivende palmen geven sfeer aan de Haïtiaanse kust.

Naast de prachtige stranden heeft het land ook cultuurliefhebbers veel te bieden. Bekijk na je bezoek aan de Citadelle Laferrière ook het nabijgelegen Sans-Soucipaleis.

Sla in de boeiende stad Port-au-Prince zeker het Musée du Panthéon National Haïtien niet over. Hier maak je kennis met de Haïtiaanse cultuur en geschiedenis.