Goedkope vluchten naar Jordanië

Populairste steden om te bezoeken in Jordanië

Voordeligste vluchten naar Jordanië

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 64 voor enkele vluchten en € 148 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Aegean
Transavia
Turkish Airlines
Tarom-Romanian Air Transport
Tarom-Romanian Air Transport
Aegean
Turkish Airlines
Etihad Airways

Vliegen naar Jordanië

Jordanië is een land in het Midden-Oosten dat via de Golf van Aqaba, toegang heeft tot de Rode Zee. Amman is de hoofdstad. Jordanië heeft een rijke geschiedenis en diversiteit in cultuur en natuur. Het land staat bekend om de Wadi Rum woestijn, de ruïnestad Petra en de mezza, de typische Arabische tapas.

Vind vluchten naar Jordanië

Vanuit luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS) zijn er directe vluchten naar Amman Queen Alia International Airport (AMM). Een vlucht naar Amman heeft een minimale vluchtduur van 4 uur 40 minuten en wekelijks zijn er meerdere vluchten. Naar Aqaba King Hussein International Airport (AQJ) kun je vanuit Amsterdam vliegen met één tussenstop. Deze vlucht gaat via Amman en heeft een minimale vluchtduur van 8 uur. Per week zijn er meerdere vluchten.

Een vliegticket naar Amman brengt je naar een moderne Arabische stad met een historisch centrum. Op de heuvel Jabal al-Qal'a ligt de Amman Citadel, waar je de Tempel van Hercules en een Byzantijns paleis kan bezichtigen. Daarnaast ligt in Amman de Koning Abdullah I moskee, één van de grootste moskeeën van het Midden-Oosten.

Met een vliegticket naar Aqaba arriveer je in het zuiden van het land aan de kust en Aqaba is vooral geschikt voor strandvakanties en voor duikers. Aqaba heeft nog een oud stadscentrum met een traditionele soek, een Arabische markt, en oude gebouwen.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Jordanië

Jordanië is geschikt voor stedentrips, strandvakanties, rondreizen en actieve vakanties.

Een van de bekendste bezienswaardigheden in Jordanië is de rotsstad Petra en deze behoort tot één van de zeven moderne wereldwonderen. In Petra zijn veel historische monumenten, zoals een schatkamer, tempel en een Romeins theater. Ook is het de moeite waard om de Wadi Rum te bezoeken, de grootste woestijn met bergen en rotsen in het zuidwesten van Jordanië.

Wil je meer weten over bezienswaardigheden en hoogtepunten? Raadpleeg dan de online reisgidsen over Jordanië.

❓ Kan ik mijn vluchtboeking naar Jordanië annuleren vanwege COVID-19?

✔️ Beleidsregels variëren van partner tot partner, maar veel van hen dekken reizen naar sterk getroffen gebieden. De data en bestemmingen wijzigen regelmatig wanneer er meer kennis ontstaat over de situatie, dus het is belangrijk dat reizigers zich melden bij de luchtvaartmaatschappij als er binnenkort een reis op de planning staat. Bezoek ons klantenserviceportaal voor meer informatie over welke beleidsregels beschikbaar zijn voor jouw vlucht naar Jordanië.


❓ Wat is de beste manier om goedkope vluchten naar Jordanië te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?

✔️ Vanwege COVID-19 zien veel van onze vertrouwde luchtvaartmaatschappijpartners af van wijzigingstoeslagen voor in aanmerking komende nieuwe boekingen naar Jordanië, dus overweeg om op deze luchtvaartmaatschappijen te filteren tijdens je zoektocht naar goedkope vluchten naar Jordanië!


❓ Zijn er algemene tips voor reizigers naar Jordanië tijdens de uitbraak van COVID-19?

✔️ De meeste van onze hotels in Jordanië bieden gratis annulering aan, dus overweeg om hotels te boeken waarbij terugbetaling mogelijk is in plaats van hotels die geen restitutie aanbieden. Zoek naar het bericht ‘gratis annulering’ tijdens je zoektocht. Prijzen kunnen variëren, maar op dit moment geloven wij dat flexibiliteit belangrijk is.


✔️ Vergeet niet om de kleine lettertjes te controleren wanneer je vluchttickets boekt naar Jordanië, want wijzigingen zijn mogelijk geen optie of kunnen mogelijk een flinke toeslag met zich meebrengen, afhankelijk van welk type tarief je kiest. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden van je ticket leest voordat je een aankoop doet.