Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Libanon

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Libanon

Libanon mag dan wel een klein land in het Midden-Oosten zijn, het heeft een beduidende culturele waarde. Grote rijken uit de Oudheid lieten hier hun sporen achter. Daar hoort de tempel van Baalbek bij, een van de belangrijkste heilige bouwwerken van het Romeinse Rijk. Nu is de Libanese hoofdstad Beirut de meest hippe en bruisende stad van het Midden-Oosten.

Vind een vlucht naar Libanon

Vanuit Amsterdam Schiphol (AMS) zijn er dagelijks vluchten met één tussenstop naar Beirut-Rafic Hariri International Airport (BEY). Dit is de enige publieke luchthaven van Libanon. De snelste vliegverbindingen gaan via Istanbul Sabiha Gökçen International Airport (SAW) of Istanbul Atatürk Airport (IST) in Turkije, Athens International Airport (ATH) in Griekenland of Paris Charles de Gaulle Airport (CDG). De minimale reistijd is 7 uur 45 minuten.

Vanaf Brussels Airport (BRU) kun je direct naar Beirut vliegen. Er zijn meerdere vluchten per week, de vliegtijd is 4 uur 10 minuten. Daarnaast zijn er vanuit Düsseldorf Airport (DUS) iedere week directe vluchten naar de Libanese hoofdstad met dezelfde reistijd.

Met een klik op de bestemming krijg je een overzicht van de voordeligste vluchten naar Beirut. Beirut wordt ook wel het 'Monaco van het Midden-Oosten' genoemd. Het nachtleven is bruisend in de hoofdstad, uit de hele Arabische wereld komen ze toegestroomd om hier te feesten. Winkelen doe je in traditionele souks en chique boetieks. Beirut kijkt uit op de Middellandse Zee en het strand nodigt uit tot zwemmen in het helder blauwe water.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Libanon

Maak een stedenreis naar Beirut en bewonder in het National Museum of Beirut bijzondere archeologische fondsen.

Nog mooiers is echter een rondreis langs de overblijfselen van oude beschavingen. Ontdek in Byblos tempels uit de Egyptische tijd en bewonder het kruisvaarderkasteel. Reis verder naar Batroun, een van 's werelds oudste steden. Laat je onderweg inspireren door de natuur. In de grotten van Jeita en de Wadi Qadischa vallei hangt een magische sfeer. Bovendien kun je in Libanon een strand- met een skivakantie combineren!