Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Panama

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Panama

Panama is een land in Midden-Amerika, gelegen tussen Costa Rica en Colombia en bekend vanwege het Panamakanaal. Het heeft een tropisch klimaat en kent naast prachtige bergen en bossen wel 500 rivieren. In het Nationaal Park Darien kun je krokodillen en kleurrijke kikkers spotten. Bovendien telt Panama honderden eilanden waar de oorspronkelijke bewoners nog te vinden zijn.

Vind een vlucht naar Panama

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) kun je elke dag rechtstreeks naar Panama vliegen. Na ongeveer 11 uur 15 minuten bereik je Tocumen International Airport (PTY) in Panama-Stad. Bij vertrek vanaf Rotterdam International Airport (RTM) of Brussel Internationaal Airport (BRU) moet je rekening houden met tussenstops, bijvoorbeeld op Paris Charles de Gaulle Airport (CDG).

Als je vanuit Amsterdam naar David wilt in het westen van Panama, dan moet je op tussenstops rekenen. Enrique Malek International Airport (DAV) in David ligt op 40 minuutjes vliegen van Panama-Stad. Een andere belangrijke luchthaven in Panama is Scarlett Martinez International Airport (RIH) in Río Hato.

Om een geschikte vlucht te vinden kun je het beste eerst de bestemming selecteren die jou aanspreekt. Je kunt uit diverse topbestemmingen in Panama kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld naar Panama-Stad vliegen waar je het spectaculaire Panamakanaal kunt bekijken. Breng zeker een bezoekje aan de beroemde boulevard Amador Causeway, waar je kunt flaneren, vissen en picknicken.

Met een vliegreis naar Río Hato ontdek je de zuidkust van Panama. Hier kun je mooie stranden vinden, een auto huren om het binnenland te verkennen en een avontuurlijke jungletocht maken.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Panama

Voor een strandvakantie is Panama ideaal aangezien het land tientallen prachtige kuststroken biedt. Maar ook voor een avontuurlijke vakantie kun je hier goed terecht. Zo kun je genieten van de enorme diversiteit van flora en fauna in een van de nationale parken zoals Boquete Tree Trek en deelnemen aan spannende tours.

Ook kun je een bezoek brengen aan de vele San Blas-eilanden, waar je een trektocht kunt maken of nachtje slapen tussen de indianen.