Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar St. Kitts en Nevis

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar St. Kitts en Nevis

Het Midden-Amerikaanse land St. Kitts en Nevis is gelegen in de Caraïbische Zee. De helderblauwe wateren rond dit eiland bieden onderdak aan vele tropische vissen, dolfijnen en walvissen. Je kunt hier prachtig snorkelen en duiken, maar ook andere watersporten beoefenen zoals stand-up paddlesurfen en kajakken. In St. Kitts en Nevis zul je je niet snel vervelen.

Vind een vlucht naar St. Kitts en Nevis

Om vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) Robert L. Bradshaw International Airport (SKB) in de hoofdstad Basseterre te bereiken zijn er twee overstappen nodig. Veelal gaat de vluchtroute langs Paris Charles de Gaulle Airport (CDG) met een tweede overstap op Princess Juliana International Airport (SXM) in Sint Maarten. De totale reistijd bedraagt minimaal 16 uur. Er zijn dagelijks meerdere vluchtmogelijkheden. Vanuit Basseterre kun je doorvliegen naar Vance W. Amory International Airport (NEV) op Nevis.

Een geschikte vlucht zoek je door bestemmingen te selecteren. De belangrijkste luchthavens in St. Kitts en Nevis zijn Robert L. Bradshaw International Airport op St. Kitts en Vance W. Amory International Airport op Nevis.

Vliegtickets naar Dieppe Bay Town boek je om daar naar het strand van Dieppe Bay te gaan. Dit vulkanisch zwarte zandstrand wordt beschermd door een rif wat ervoor zorgt dat je hier veilig kunt zwemmen. Ook kun je prachtig snorkelen bij dit rif.

Boek je vlucht naar Oualie Bay op het eiland Nevis om de Nevis Peak te bewandelen. Vanaf deze vulkaan, bijna 1.000 meter hoog, heb je een prachtig uitzicht over het hele eiland.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in St. Kitts en Nevis

St. Kitts en Nevis is het ideale land voor een strandvakantie, avontuurlijke reis of culturele vakantie. Naast prachtige stranden vind je hier ook regenwoud en hoge vulkanische bergen. Bewandel de vulkaankrater van Mount Liamuiga of spendeer een dag in het nevelwoud waar je vele vogelsoorten kunt spotten.

Ben je geïnteresseerd in cultuur? Breng een bezoek aan het Fairview Great House met botanische tuin op St. Kitts om je in de achttiende eeuw te wanen.