Belangrijk: voor deze bestemming gelden mogelijk Covid-19-reisbeperkingen, waaronder specifieke beperkingen voor accommodaties. Controleer alle nationale, lokale en gezondheidsadviezen voor deze bestemming alvorens te boeken.

BraciglianoItalië

Ga naar Parco Archeologico di Pompei en Strand Amalfi. Dit zijn slechts een paar van de populaire bezienswaardigheden in Bracigliano.

Tophotels in Bracigliano

Geschatte prijs voor 1 nacht en 2 volwassenen
Casa Vacanze Mercolino
Casa Vacanze Mercolino
Via Nazario Sauro 87, Bracigliano
De prijs is € 48 per nacht

Dit pension in Bracigliano ligt binnen 20 km afstand van Sarno Valley National Archaeological Museum, Castello del Parco Fienga en Sorrento Peninsula. Basilica ...

Casa Vacanze Mercolino
Villa Cerasiello
Villa Cerasiello
Via Moscatella 1, Bracigliano, sa

Dit pension in Bracigliano ligt binnen 20 km afstand van Sorrento Peninsula, Castello del Parco Fienga en Basilica di S. Alfonso M. de'Liguori. Ook La Trinità ...

Villa Cerasiello
Vakantiewoning Mercolino Kamer 3
Vakantiewoning Mercolino Kamer 3
via nazario sauro 87, Bracigliano, Campania
De prijs is € 51 per nacht

Dit vakantiehuis in Bracigliano ligt op 12,4 km van Sorrento Peninsula en op 16,5 km van Castello del Parco Fienga. Ook Basilica di S. Alfonso M. de'Liguori ...

Vakantiewoning Mercolino Kamer 3

Populaire plekken om te bezoeken in Bracigliano

Parco Archeologico di Pompei
Afbeelding van Parco Archeologico di Pompei

Parco Archeologico di Pompei

4.5/5(80 beoordelingen)

Parco Archeologico di Pompei is een topmuseum in Pompei met een uniek verhaal. Tijdens je bezoek aan deze omgeving kun je de pittoreske tuinen verkennen.

Herculaneum
Afbeelding van Herculaneum

Herculaneum

4.5/5(28 beoordelingen)

Kom meer te weten over de geschiedenis van Herculaneum, een van de bekendste monumenten in Ercolano. Bezoek de archeologische sites in de omgeving of ga hier lekker op een lokale tour.

Vesuvius
Afbeelding van Vesuvius

Vesuvius

5/5(7 beoordelingen)

Ontdek het geweldige buitenleven in Vesuvius, dé plek in Ercolano waar je je één kunt voelen met de natuur. Breng een bezoekje aan de archeologische sites of maak een wandeling langs de kust in dit gebied.

Foro di Pompei
Afbeelding van Foro di Pompei

Foro di Pompei

4/5(1 beoordeling)

Kom meer te weten over de lokale geschiedenis van Pompei als je een bezoekje brengt aan een toplocatie zoals Foro di Pompei. Kom naar dit romantische gebied zodat je de schitterende zonsondergangen en de geweldige restaurants kunt verkennen.

Villa Cimbrone
Afbeelding van Villa Cimbrone

Villa Cimbrone

Wandel tussen exotische planten en schitterende beelden en sculpturen in terrasvormige, fraai onderhouden tuinen hogen boven de zee bij deze villa uit de 11e eeuw.

Duomo di Amalfi
Afbeelding van Duomo di Amalfi

Duomo di Amalfi

4.5/5(29 beoordelingen)

Kom meer te weten over de geschiedenis van Duomo di Amalfi, een van de bekendste monumenten in Amalfi. Wandel langs prachtige stranden of breng een bezoek aan de prachtige kathedraal in de omgeving.

Steden in de buurt van Bracigliano

Palinuro bevat algemene kustgezichten en een baai of haven

Salerno

https://www.iata.orghttps://www.wua.nlhttps://www.anvr.nl/default.aspxhttps://www.calamiteitenfonds.nl/garantieregelinghttps://www.sedgwick.com/expedia-informatie
https://www.expediagroup.com