Weekendje Faro 2022

Kies twee of meer items en bespaar op je reis:
Kies twee of meer items en bespaar op je reis:
Accommodatie, vluchten, autoverhuur, dingen te doen en meer - kies Expedia voor je vakantie in Faro! Alles wat je nodig hebt om je reis naar Faro te organiseren op één plek. Voer je datums in de zoekbalk hierboven in of scrol naar onze topaanbiedingen hieronder!

Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Faro

AP Adriana Beach Resort
Martinhal Sagres Beach Family Resort
ROBINSON QUINTA DA RIA - All Inclusive
Eden Resort
Algarve Race Resort Apartments

Waar te verblijven in Faro

Ontdek welke gebieden en buurten in Faro het best passen bij de activiteiten waar jij het meest van geniet. Meer informatie over Faro

Op strandvakantie naar Faro

Er is weinig zo weldadig als een vakantie in Faro als je even wilt bijtanken. Het kalmerende geluid van de golven en de geur van de zeelucht zorgen voor een opkikker voor je geest en je lichaam. Om dicht bij het centrum te verblijven tijdens je trip in Faro, kies je voor een accommodatie in de buurt van Praia da Ilha de Faro (op slechts 5 kilometer afstand). Als je van plan bent om een tijdje te blijven, verken dan onze Faro-pakketten. Je zult hiermee niet alleen geld besparen, maar ook andere indrukwekkende stranden ontdekken, zoals Ilha da Barreta Beach en Praia da Ilha da Culatra. Win-win dus!

Wat je wilt weten over Faro

  • Selecteer een van onze strandhotels in Faro en beleef deze bestemming op de allerfijnste manier. Struin langs de kustlijn en trakteer jezelf op prachtige zonsopgangen op steenworp afstand van je vertrek.
  • Appartementen zijn ook een geliefde keuze onder reizigers die verblijven in Faro. Uitstekende voorbeelden hiervan zijn Lemon Tree Apartments en A17 - Heaven Sun Praia da Rocha 1 bed Apartment.
  • In Faro wonen bij benadering zo'n 41.400 mensen. Misschien een leuk idee om eens wat te kletsen met een van deze locals? Het is een fantastische manier om wat sightseeing-tips voor je trip te ontvangen! Je kunt ook alvast onze wat te doen in Faro-pagina bekijken.
  • Praia da Ilha de Faro, Faro Old Town en Faro Marina zijn slechts een paar van de bezienswaardigheden die een plek verdienen op je to-do-lijst. Met onze Faro-vakantiedeals houd je meer geld op zak voor avontuur.

Veelgestelde vragen

Populaire plekken om te bezoeken

Activiteiten