Goedkope vluchten naar Amersfoort

Over Amersfoort

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Amersfoort? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Amersfoort. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Amersfoort bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Amersfoort, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Amersfoort op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Wat is de naam van Amersfoort vliegveld?
Als je per vliegtuig reist, geen zorgen over je vliegveldkeuze; Amersfoort heeft er maar één, Amsterdam (AMS-Schiphol).
Hoe ver is AMS van het centrum van Amersfoort?
AMS is 45 kilometer bij centraal Amersfoort vandaan, dus wees voorbereid op extra reistijd na aankomst.
Kan ik nu naar Amersfoort vliegen?
Om up-to-date informatie te vinden over vluchten naar Amersfoort, kun je onze Covid-19 Travel Advisor bezoeken. Hier ontdek je alles over eventuele reisbeperkingen en of er een quarantaine vereist is wanneer je arriveert.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Amersfoort?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Amersfoort kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Amersfoort met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Amersfoort, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld als je naar Amersfoort vliegt?
Schiphol (AMS) is het vliegveld van Amersfoort. Voordat je vertrekt, is het slim om uit te zoeken hoe je het makkelijkst in de stad komt. Het ligt op 45 kilometer afstand van het centrum.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Amersfoort?
Amersfoort wordt bediend door 71 airlines vanaf 237 vliegvelden wereldwijd.
Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen op Amersfoort?
Amersfoort ontvangt de meeste vliegtuigpassagiers van KLM, British Airways en Flybe. KLM is de meest gekozen luchtvaartmaatschappij voor deze bestemming. Londen is de plaats van waaruit de meeste passagiers worden verwelkomd.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Amersfoort?
Naar een nieuwe bestemming vliegen, is een stuk prettiger zonder tussendoor te hoeven overstappen. Als je naar Amersfoort gaat, heb je wekelijks 4.379 rechtstreekse vluchten om uit te kiezen.
Van waaruit vertrekken de populairste vluchten naar Amersfoort?
Reizigers komen vaker dan gemiddeld vanuit Stadscentrum, Ashford of Londen als ze naar Amersfoort vliegen.
Hoelang duurt de vlucht naar Amersfoort?
Als Stadscentrum je vertrekpunt is, ben je ongeveer 1 uur en 43 minuten onderweg voordat je in Amersfoort arriveert. Van gate tot gate vanaf Ashford naar dit vliegveld duurt ongeveer 3 uur en 33 minuten en vanaf Londen is het 1 uur en 14 minuten vliegen.
Hoe vind je de voordeligste vlucht naar Amersfoort?
Wees vroeg met het reserveren van je vliegtickets. Dat is een van de trucs die de verstandige reiziger vaak toepast. Ruim op tijd je vliegtickets reserveren, geeft je meestal meer opties en goedkopere alternatieven. Maar dat is niet alles. Door wat onderzoek te doen online, kun je ontdekken of er meer vliegvelden in de buurt zijn. De prijzen van vliegtickets verschillen vaak op basis van de luchthaven die je kiest. Vergeet ook niet om vluchtprijzen van meerdere vliegtuigmaatschappijen te vergelijken. Tot slot, je kunt ook eenvoudig geld besparen door snel te boeken. Zodra je een koopje ziet, wacht dan niet langer! Benut je kans zodra die zich aandient!
Hoe overleef je je vlucht naar Amersfoort?
Als je niet goed voorbereid bent, kan een lange vliegreis best een stressvolle ervaring zijn. Maar laat je niet uit het veld slaan: met deze tips heb je een stressvrije start van je vakantie in Amersfoort.Wat mee te nemen in je handbagage:

  • Een lange vlucht hoeft geen stress op te leveren met de juiste spullen in je handbagage. Op de eerste plaats: toiletartikelen. Fijn om bij de hand te hebben, zijn een tandenborstel en deo, een paar schone kleren, maar ook iets om te lezen. Houd ook een plekje vrij in je tas voor je smartphone en een oplader, eventuele medicijnen en een stevig nekkussen. Het belangrijkst zijn natuurlijk je paspoort, reisdocumenten en wat geld voor onderweg.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Prop al je grote flessen shampoo en haarlak in je ruimbagage. Vloeistoffen en gels in je handbagage in verpakkingen groter dan 100 mililiter worden ingenomen. Scherpe voorwerpen, zoals zakmessen en scharen, en gevaarlijke producten en stoffen, waaronder benzine, bleek en geweren, worden ook geconfisqueerd.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De makkelijkste manier om het jezelf comfortabel te maken tijdens je vlucht is met de juiste kledingkeuze. Wees voorbereid op wisselende temperaturen met meerdere lagen. Zo blijf je lekker warm als het kouder wordt in de cabine. Je sandalen of hoge hakken kun je beter in je ruimbagage meenemen. In plaats daarvan raden we je aan te kiezen voor platte, dichte schoenen, zoals sneakers of instappers. Je krijgt er blije voeten voor terug.
  • Diepe veneuze trombose kan een risico vormen tijdens lange vluchten. Dit kan veroorzaakt worden door slechte doorbloeding. Door regelmatig je voeten en benen te bewegen, kun je dit voorkomen. Het dragen van een goed paar steunkousen helpt ook.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Amersfoort vliegt?
Het is simpel: bereid jezelf goed voor. We hebben wat tips voor je verzameld waarmee je zo door de beveiliging heen bent. Dus Amersfoort, daar kom je:

  • De security wil eerst weten of je een geldige ID-kaart hebt en idem instapkaart. Houd deze dus bij de hand.
  • Tijd om te strippen. Nou ja, een beetje. Je jas of jasje, broekriem, sleutels en inhoud van je zakken, zoals muntgeld, zullen in een bak door de scanner moeten. Het gaat sneller als je je hierop voorbereidt voordat je aan de beurt bent.
  • Al je elektronische apparaten, zoals laptops en smartphones dienen ook in een bak door de scanner te gaan. Maar geen zorgen; je bent zo weer online.
  • Gels of vloeistoffen, zoals crème of tandpasta, die je mee wilt nemen in je handbagage, mogen niet groter zijn dan 100 milliliter per item. Bovendien dienen alle vloeibare items samen in een transparante, afgesloten zak van maximaal 1 liter gepresenteerd te worden bij de controle.
  • Instappers zijn praktisch, aangezien de kans kleiner is dat je deze uit dient te doen bij de security check. Hoge laarzen of stevige schoenen worden vaak aan een aparte screening onderworpen.
  • Vliegtuigmaatschappijen staan doorgaans geen scharen of scherpe voorwerpen toe in de cabine. Heb je deze toch nodig op je reis, berg ze dan veilig op in je ruimbagage.

Populaire vluchten naar Amersfoort

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 194 voor enkele vluchten en € 431 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

British Airways
British Airways