Voordeligste vluchten naar Bari

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 50 voor enkele vluchten en € 97 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Over Bari

Bari, gelegen aan de Adriatische kust, is een historische diamant in de hak van de Italiaanse laars. In het Middeleeuwse centrum bevindt zich de Basiliek van Sint-Nicolaas, waar de heilige die wij kennen als Sinterklaas, begraven ligt. Verdere bezienswaardigheden zijn de kathedraal van Bari en het Castello Svevo. Bari staat daarnaast bekend om zijn traditionele keuken, en de vele restaurants in de stad bieden dan ook de mogelijkheid om hier uitgebreid van te genieten.

Vlucht naar Bari boeken

Een vlucht naar Bari (BRI) is enkel vanuit Amsterdam (AMS) mogelijk. De vluchten zijn niet direct: er moet in elk geval een tussenstop gemaakt worden in Zürich (ZRH), Rome Fiumicino (FCO) of München (MUC), afhankelijk van de maatschappij waarmee je vliegt. De vluchten worden aangeboden door maatschappijen uit Nederland, Zwitserland, Duitsland en Italië. De reistijd bedraagt zo'n 4 uur. Er zijn geen budgetmaatschappijen die een vlucht naar Bari aanbieden. Vluchten naar Bari vertrekken dagelijks, en zijn allemaal zeer gemakkelijk online te boeken. Dit geeft je tegelijkertijd een handig overzicht van alle opties en mogelijkheden.

Aankomst op de luchthaven van Bari

Er zijn verschillende manieren om van het vliegveld naar het centrum van Bari te reizen. Er vertekt elke 50 minuten een bus van het vliegveld naar het centrum. Het is daarnaast ook mogelijk een taxi te nemen of een auto te huren. Dit laatste is vooral handig als je nog van plan bent trips te maken naar plaatsjes in de omgeving, die ook zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Eenmaal geland kan de reis dus meteen beginnen! In de buurt van de luchthaven bevinden zich enkele drie- en viersterrenhotels. Verder zijn er op het vliegveld verschillende duty free winkels aanwezig, alsmede een business-lounge.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Bari, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Bari op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Populaire vluchten naar Bari

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 50 voor enkele vluchten en € 97 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.