Begin van hoofdinhoud

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Geen wijzigingskosten voor geselecteerde vluchten. 

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.


Voordeligste vluchten naar Berlijn

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar Berlijn

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Berlijn

Ben je al helemaal klaar voor de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie en de Potsdamer Platz? In ongeveer 1 uur en 15 minuten kun je al op een van de luchthavens van Berlijn zijn. Het is de bedoeling dat in 2014 Berlin Brandenburg de andere luchthavens van Berlijn gaat vervangen, maar door vertragingen in de bouw wordt de planning steeds aangepast. Tot het zover is, kun je vliegen naar de twee luchthavens die momenteel in gebruik zijn, waarvan Berlin-Tegel de grootste en bekendste is.

Berlin-Tegel ligt ten noordwesten van Berlijn op 8 kilometer afstand van het centrum. Er zijn verschillende mogelijkheden om met het openbaar vervoer in het centrum te komen. De Jet ExpressBus TXL vertrekt tussen 5.00 en 23.00 uur om de 10 minuten en doet er ongeveer 40 minuten over. Ook kun je met bus X9 of 128 naar het centrum rijden. De haltes bevinden zich voor de aankomsthal. Op verschillende plekken staan bovendien taxi's, die je voor circa € 25 in 25 minuten naar het stadcentrum brengen.

Natuurlijk kunt je op de luchthaven ook een hapje eten en zijn er volop winkels. Haal bonbons en koeken bij Leysieffer, koop wat te lezen bij de Pocket Shop en probeer een zonnebril bij Pfendt Airport Optic. Voor wat te eten of drinken ga je bijvoorbeeld naar de Berlin Pub, dat is ingericht in jaren-twintigstijl. Of begin je verblijf in Duitsland met een worst van Hermann's en drink een vitaminerijke smoothie van Natural. Er bevinden zich meerdere hotels in de omgeving van Berlin-Tegel, zoals het dichtbijgelegen Mercure Airport Hotel Berlin Tegel. Handig voor een overstap, maar voor het echte vakantiegevoel zijn er genoeg andere hotels in het centrum.

De andere luchthaven is Berlin-Schönefeld. Deze luchthaven ligt iets verder weg, op 18 kilometer afstand van het centrum, ten zuidoosten van de stad. De treinen van AirportExpress, RE7 en RB14, doorkruisen de stad en brengen je bijvoorbeeld in een klein half uur naar het Hauptbahnhof. Deze vertrekken om de 30 minuten. Daarnaast rijden er verschillende bussen en S-Bahn-treinen richting het centrum. Qua faciliteiten vind je op Schönefeld onder andere de boeken- en tijdschriftenwinkel Relay en het zelfbedieningsrestaurant Marché Bistro, dat 24 uur per dag open is. Ook in de omgeving van Berlin-Schönefeld bevinden zich meerdere hotels, maar je zit dan vrij ver buiten de stad, en er is genoeg keus bij de belangrijkste bezienswaardigheden in de buurt.

Vlieg je graag met TAP Portugal of Airberlin? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: TAP Portugal Vluchten en Airberlin Vluchten.

Er vertrekken vanuit Nederland elke dag meerdere rechtstreekse vluchten naar Berlijn, niet alleen vanaf Schiphol, maar ook vanaf Eindhoven. Met een grote keus aan vluchten en een nog grotere keus aan hotels kun je jouw reis bij Expedia helemaal plannen zoals jij wilt. Een gevarieerd aanbod dat past bij een gevarieerde stad, een fascinerende plek die naast indrukwekkende monumenten, zoals het Holocaust-Mahnmal, ook vertier biedt voor zowel jong als oud, zoals in de Zoologischer Gärten.

Informatie over vluchten naar Berlijn

Luchthaven van aankomst Schönefeld
IATA-code aankomstluchthaven SXF
Naam aankomststad Berlijn

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Feb 21, 2020

Super geregeld met eten en drinken

Dec 27, 2019

Op tijd

Dec 12, 2019

zo is reizen eenvoudig en leuk

Aug 5, 2019

Was top!

Jul 28, 2019

Fijne reis met KLM

May 30, 2019

Nvt

Apr 30, 2019

Prima vlucht. Precies op tijd. Meer voorzieningen heb je op een vlucht van 50 minuten niet nodig.

Apr 7, 2019

Nee

Mar 4, 2019

Electricity would be great

Feb 9, 2019

jammer dat helft van de passagiers maar met deze vlucht mee kon