Voordeligste vluchten naar Bilbao

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Dec 5, 2019

op tijd vertrokken en op tijd gearriveerd.

May 31, 2019

Helaas was het broodje aan boord niet te eten!

Apr 30, 2019

Beter dan wat ik gewend ben bij Transavia😇👍🏽

Feb 6, 2019

Prima

Oct 29, 2018

Nee

Sep 22, 2018

Nee

Over Bilbao

Boek een vlucht naar Bilbao in het noorden van Spanje en geniet van een uitstekende mix van architectuur, cultuur, zee en bergen. De stad heeft een sterk cultureel karakter en veel artistieke bijzonderheden. Bezoek het Guggenheim Museum en geniet van de prachtige kunstwerken. Wandel langs de promenade van Plentzia beach naar het natuurrijke Gorilz beach. Bezoek de bergen en geniet van het bijzondere uitzicht.

Vluchten naar Bilbao

De vluchten naar Bilbao vertrekken van Schiphol Amsterdam (AMS) of Rotterdam Airport (RTM). Er gaan dagelijks meer dan 40 vluchten vanaf beide luchthavens. Een rechtstreekse vlucht duurt ongeveer 2 uur en je arriveert zonder tijdsverschil op het vliegveld Bilbao Airport (BIO). Vanaf Düsseldorf (DUS) zijn er ook directe vluchten beschikbaar met een gemiddelde reisduur van 2 uur. Alle vluchten worden verzorgd door verschillende prijsvechters en reguliere maatschappijen.

Luchthaven van Bilbao

Bilbao Airport past met haar kunstzinnige uiterlijk bij de stad. Statig en modern ligt het op ongeveer 12 kilometer van Bilbao verwijderd. De luchthaven heeft een aantal grote winkelcentra waar je duty free kan winkelen. Daarnaast zijn er VIP lounges met gratis internet en computers. Buiten de VIP lounges is wifi beschikbaar via hotspots. Bilbao Airport heeft ook een aantal restaurants en cafetaria’s, met hun eigen specialiteiten uit de Baskische keuken. In de omgeving van de luchthaven bevinden zich tientallen drie- en viersterren hotels. De hotels zijn makkelijk te bereiken met een taxi of een huurauto. Beide zijn beschikbaar bij de uitgang van de luchthaven. Een huurauto kun je het beste van teovoren al online reserveren, zo staat hij klaar bij aankomst. Wil je liever met het openbaar vervoer de stad in? Koop dan een kaartje voor de intercity bussen. Ze vertrekken elke 30 minuten van de luchthaven naar het centrum van Bilbao.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Bilbao, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Bilbao op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Bilbao

Luchthaven van aankomst Bilbao
IATA-code aankomstluchthaven BIO
Naam aankomststad Bilbao

Populaire vluchten naar Bilbao

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.