Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Bilbao

Online een huurauto boeken in Bilbao

In het noorden van Spanje ligt in de autonome regio Baskenland de grote stad Bilbao. De stad ligt zo'n 14 kilometer ten zuiden van de Golf van Biskaje aan de monding van de rivier de Nervión en heeft een grote commerciële haven. Ook is het de locatie van het Museo Guggenheim Bilbao, een van de vijf Guggenheimmusea in de wereld, waar je onder meer magnifieke kunstwerken van Jeff Koons kunt bewonderen. Het oude centrum van Bilbao heeft prachtige oude architectuur en mooie kerken, zoals de Iglesia de San Antón en de Catedral de Santiago. Andere interessante locaties zijn het met architectuurprijzen bekroonde metronetwerk en de mooie witte Zubizuri-voetgangersbrug, een van de 17 bruggen over de Nervión. Wil je je op eigen gelegenheid door de stad en de omgeving verplaatsen, dan is het aan te raden om voor vertrek via Expedia een auto te huren.

Mogelijkheden voor autohuur in Bilbao

Voor je bezoek aan Bilbao kun je op de Expedia-website uit een gevarieerd aanbod van huurauto’s kiezen. Wil je je alleen in de stad verplaatsen, dan kies je misschien eerder voor een compact en zuinig model, maar ben je ook van plan om de omgeving te gaan verkennen, dan wil je misschien liever een ruime SUV of zelfs een auto met vierwielaandrijving. Het is allemaal mogelijk bij de grote nationale en internationale maatschappijen bij wie je via Expedia boekt. Bovendien profiteer je van aantrekkelijke prijzen en beschikken alle auto's over moderne voorzieningen en veiligheidsfuncties, zodat je comfortabel al je bestemmingen bereikt.

Verkeer en parkeren in Bilbao

Bilbao is een grote stad met druk verkeer. In het centrum kan het door de indeling van de straten lastig zijn om je weg te vinden. Gebruik daarom het Plaza Moyua in het hart van het centrum als oriëntatiepunt. Hiervandaan bereik je gemakkelijk lokale punten zoals het Guggenheim, het winkelgebied en het oude stadscentrum te voet. Verder telt Bilbao diverse ondergrondse parkeergarages, maar op veel plekken kun je ook betaald parkeren langs de weg. Houd echter wel in de gaten dat bepaalde parkeerplekken uitsluitend voor omwonenden zijn.

Ontdek Bilbao

Ontdek Bilbao met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.