Voordeligste vluchten naar Bodrum

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 83 voor enkele vluchten en € 152 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Over Bodrum

Bodrum ligt aan de zuidwestkust van Turkije. Het is een levendige havenstad die zijn authentieke charme heeft behouden. Je vindt hier vierkante witte huisjes in Ottomaanse stijl, prachtige windmolens en een mooi kasteel. Daarnaast telt Bodrum vele restaurantjes, winkeltjes, uitgaansgelegenheden en wat kleine stranden. Zeker in de zomer is het niet moeilijk een voordelige vlucht naar Bodrum te vinden.

Vliegen naar Bodrum

Zowel vanuit Schiphol (AMS), Eindhoven (EIN), Rotterdam (RTM) en Groningen (GRQ) vliegen Nederlandse en Turkse chartermaatschappijen naar Milas-Bodrum Airport (BJV). Ook vanuit bijvoorbeeld Brussel (BRU) en Düsseldorf (DUS) kun je voordelige vluchten vinden. De vlucht naar Bodrum duurt circa 3,5 uur. Het is ook mogelijk om een lijnvlucht te boeken, maar deze zal wel altijd een tussenlanding maken waardoor je reistijd langer zal zijn (zo'n 6,5 uur). De meeste vluchten worden geboekt als pakketreis inclusief accommodatie en transfer, maar het is uiteraard ook mogeijk om een losse vlucht naar Bodrum te boeken.

De luchthaven van Bodrum

Het vliegveld van Bodrum ligt op 36 km van het centrum van de stad. Het is een moderne luchthaven, in 2012 is de nieuwe terminal in gebruik genomen. Op het vliegveld vind je een aantal restaurants, souvenirswinkels en tax free shops. Wanneer je een pakketreis geboekt hebt staat er bij aankomst op de luchthaven een transferbus voor je klaar. Heb je geen transfer geregeld dan is het mogelijk om een auto te huren bij één van de autoverhuurbedrijven op het vliegveld. Ook rijden er taxi's en bussen. Taxi's zijn te vinden bij de uitgang van de luchthaven. De bus rijdt vanuit het vliegveld in 45 minuten naar Otogar, de Bodrum Bus Terminal. Vanuit deze terminal is het nog vijf minuten lopen naar het centrum van de stad.

Vlieg je graag met Turkish Airlines of Qatar Airways? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: Turkish Airlines Vluchten en Qatar Airways Vluchten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Bodrum, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Bodrum op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Bodrum

Luchthaven van aankomst Milas
IATA-code aankomstluchthaven BJV
Naam aankomststad Bodrum

Populaire vluchten naar Bodrum

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 83 voor enkele vluchten en € 152 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.