Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Bora Bora

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Bora Bora

Wat dacht je van een vlucht naar Bora Bora, een Frans-Polynesisch eiland in het Stille Oceaangebied? Dit droomeiland is een topbestemming voor snorkelaars en duikers. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de vulkaan Mount Otemanu of aan het Lagoonarium waar je met haaien kunt zwemmen.

Vluchten naar Bora Bora

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) kun je dagelijks met meerdere reguliere aanbieders naar Bora Bora vliegen. De reistijd is minimaal 31 uur 40 minuten met minstens twee tussenstops. Met dezelfde reistijd en hetzelfde aantal tussenstops kun je ook dagelijks vertrekken met reguliere maatschappijen vanaf Rotterdam Airport (RTM), Düsseldorf International Airport (DUS) of Brussels Airport (BRU). De laatste vlucht duurt 45 minuten met een klein vliegtuig, waarvoor je op de luchthaven Faa'a Tahiti Airport (PPT) in Papeete op het eiland Tahiti moet overstappen. Bora Bora heeft een tijdsverschil van -12 uur in de zomer en gedurende de wintermaanden -11 uur.

Voorzieningen en accommodatie op de luchthaven van Bora Bora

Bij aankomst van je vlucht naar Bora Bora land je op de luchthaven Motu Mute Airport (BOB). Het vliegveld is aangelegd op een koraaleiland ten noorden van de kust van Bora Bora. Na het uitchecken word je per boot naar het hoofdeiland gebracht. Vlakbij de luchthaven zijn een paar drie- tot vijfsterrenhotels. Een aantal resorts en luxehotels ligt op de omliggende eilanden en stuurt zelf een boot om gasten op te halen.

Vervoer naar het stadscentrum

De kleine moderne luchthaven ligt direct aan het strand en heeft een steiger vanwaar de lijnboot vertrekt naar de havenstad Vaitape, de belangrijkste plaats van Bora Bora. De boottocht door de lagune duurt ongeveer 15 minuten. Bora Bora heeft een aantal taxi's en een openbaar vervoersysteem, Le Truck genaamd. Natuurlijk kun je voor je vlucht online een auto huren of op het eiland een scooter huren.