Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Frans Polynesië

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Frans Polynesië

Weelderige regenwouden, witte stranden en een lichtblauwe zee, Frans Polynesië doet je denken aan een echte ansichtkaart. De eilandengroep ligt midden in de Stille Oceaan. Tahiti is het grootste eiland maar je kunt ook een van de kleinere droomeilandjes opzoeken. Zo zie je hoe gevarieerd Frans Polynesië is.

Vind een vlucht naar Frans Polynesië

Naar Frans Polynesië zijn vanuit Amsterdam Airport Schiphol (AMS) en Brussels Airport (BRU) alleen vluchten met meerdere tussenstops te vinden. Meestal moet je één keer in Europa overstappen en in Amerika op Los Angeles International Airport (LAX). De vlucht vanaf Schiphol met tussenstops duurt minstens 25 uur.

Kies een bestemming om een geschikte vlucht uit te zoeken. De belangrijkste luchthaven van Frans Polynesië is International Airport Tahiti Fa'a'ã (PPT) op Tahiti. De andere vliegvelden van de eilanden zijn bestemd voor binnenlandse vluchten. Het belangrijkste vliegveld voor binnenlandse vluchten is Motu Mute Airport, ook wel Bora Bora Airport (BOB) genoemd.

Als je wilt surfen, boek dan een vlucht naar Tahiti. De golven zijn geschikt voor beginnende en gevorderde surfers. Tahiti is een vulkanisch eiland. Door het vulkanisch gesteente zijn de stranden zwart gekleurd. De vruchtbare bergen zijn bedekt met oerwoud waar rivieren en watervallen doorheen lopen.

Om de prachtige koraalriffen te verkennen en op een parelwit strand te liggen, boek je het best een vlucht naar Moorea. Dit eiland rijst op uit een blauwe lagune en wordt omringd door verschillende bounty eilanden.

Topbezienswaardigheden en -attracties in Frans Polynesië

Frans Polynesië is door de vele eilanden ideaal voor een strand- en natuurvakantie. De Societyarchipel rond Tahiti is de bekendste archipel. Maak jungletochten door het regenwoud op Huahine of geniet op een van de prachtige witte stranden van Mo'orea, bijvoorbeeld in de geïsoleerde Opunohu Bay. Hier ervaar je de rust die Frans Polynesië te bieden heeft.

Ook duikvakanties zijn geliefd in Frans Polynesië. De ideale plek hiervoor is Ranginoa. Deze atol heeft een lagune waarin heel Tahiti zou passen.