Voordeligste vluchten naar Brisbane

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Brisbane

Het hippe, levendige Brisbane in het oosten van Australië is een van de grootste steden van het land. Brisbane is misschien niet zo bekend als Sydney of Melbourne, maar doet er zeker niet voor onder met een overvloed aan cafés en restaurants, bruisend nachtleven en musea en galerieën. In deze moderne stad met wolkenkrabbers is naast het culturele leven de natuur de grootste trekpleister. Vaar in een kajak over de brede rivier de Brisbane, ga abseilen van Kangaroo Point Cliffs en knuffel een koala in het Lone Pine Koala Sanctuary. Of trek het enorme D'Aguilar National Park in, dat maar 10 kilometer van het centrum ligt.

Vliegen naar Brisbane

Brisbane Airport (BNE) is een van de grootste luchthavens van Australië en ligt circa 16 kilometer ten noordoosten van het centrum. Je kunt vanaf Luchthaven Amsterdam-Schiphol (AMS) met 1 of 2 tussenstops naar Luchthaven Brisbane vliegen. Zo gaan er vluchten met een tussenstop in Abu Dhabi International Airport (AUH), waar je 1,5 uur overstaptijd hebt, naar Luchthaven Brisbane. Deze vlucht duurt circa 22 uur in totaal. Er is ook een vlucht met een tussenstop op Hong Kong International Airport (HKG) van circa 2,5 uur die in totaal ongeveer 22 uur duurt. Een andere mogelijkheid is om over te stappen op Seoul-Incheon International Airport (ICN). Hier heb je een overstaptijd van circa 4 uur en de totale vluchtduur is ongeveer 24 uur. Je kunt ook via Denpasar International Airport (DPS) naar Luchthaven Brisbane vliegen, waarbij tijdens de vlucht naar Luchthaven Denpasar een tussenstop wordt gemaakt in Singapore. De overstaptijd op Luchthaven Denpasar is circa 3 uur en de vlucht duurt in totaal ongeveer 25 uur. Het is vrijwel elke dag mogelijk om met een of meerdere van deze vluchten naar Brisbane vliegen.

Voorzieningen op de luchthaven van Brisbane

Luchthaven Brisbane is een grote luchthaven met alle nodige faciliteiten, van douches tot geldwisselkantoren en een toeristisch informatiepunt. Je kunt in de hele terminal gratis gebruikmaken van wifi. Er zijn verschillende winkels op de luchthaven, zowel voor als nadat je de incheckbalies bent gepasseerd. Je vindt bovendien duty-freewinkels in de aankomst- en vertrekhal. Ook kun je er uit meer dan genoeg opties kiezen om even bij te tanken, van sapjes tot koffie en van hamburgers tot sushi. Je kunt ook een gratis shuttlebus nemen naar Skygate, een winkelcentrum vol outlets, cafés en restaurants vlak naast de luchthaven. Verschillende internationale autoverhuurders hebben een balie in de terminal.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Brisbane

Als je een auto huurt op de luchthaven, kun je in iets meer dan 20 minuten naar het centrum van Brisbane rijden. Denk er wel aan dat je dan over een tolweg rijdt. Je kunt ook een taxi nemen vanaf de standplaats aan de noordkant van de aankomsthal. Daarnaast gaat er om de 15 minuten een trein vanaf de luchthaven naar het centrum van Brisbane en verder langs de Gold Coast. Verder gaan er lijnbussen en intercitybussen naar het centrum van Brisbane, de Gold Coast en de Sunshine Coast.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Brisbane, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Brisbane op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Brisbane

Luchthaven van aankomst Coolangatta
IATA-code aankomstluchthaven OOL
Naam aankomststad Gold Coast

Populaire vluchten naar Brisbane

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.