Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Voordeligste vluchten naar Australië

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Australië

Australië is een immens eiland, waar de meeste grote steden zoals Sydney en Melbourne in het zuidoosten liggen. Het land heeft al decennialang een grote aantrekkingskracht op vakantiegangers en emigranten. De enorme ruimte en de 'laid back'-cultuur van 'Down Under' zijn de ideale ingrediënten voor een onvergetelijke roadtrip.

Vind een vlucht naar Australië

Wil je van Nederland naar Australië vliegen, dan moet je rekening houden met een of meer tussenstops. Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) bereik je Perth Airport (PER) met één tussenstop al na 18 uur 40 minuten. De vluchttijd naar Sydney Kingsford Smith Airport (SYD) en Melbourne Airport Tullamarine (MEL) bedraagt met één tussenstop minstens 21,5 uur. Voorbeelden van tussenstops zijn Guangzhou Baiyun International Airport (CAN) in China, Abu Dhabi International Airport (AUH) en Singapore Changi Airport (SIN).

Door een bestemming te selecteren krijg je automatisch een overzicht van de beschikbare vluchten. Erg populair zijn vluchten naar Sydney. Deze stad ligt in het dichterbevolkte zuidoosten en is vooral bekend vanwege het wereldberoemde operahuis.

Je kunt ook kiezen voor een vlucht naar Perth in het westen van Australië. Perth staat bekend als een van de meeste leefbare steden ter wereld, met veel cultuur en natuur. Ook naar Melbourne vliegen is een aanrader. Dit is de grootste stad van Australië en het zakelijke centrum.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Australië

Australië leent zich prima voor diverse types vakantie. Een stedentrip naar bijvoorbeeld Sydney, Brisbane of Perth is ideaal voor een korter verblijf. Wil je echt wat van Australië zien, dan is een roadtrip een ideale optie.

Naast het operahuis in Sydney zijn ook de moerassen in het noordelijk gelegen Darwin erg bekend, vooral vanwege de vele alligators die er rondzwemmen. Ook de rotsformatie Ayers Rock is een populaire plek.