Voordeligste vluchten naar Perth

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Aug 16, 2018

Low budget maatschappij. Maar goed verzorgd

Perth is de hoofdstad van de deelstaat Western Australia en ligt, zoals de naam van de deelstaat al aangeeft, aan de westkust van Australië. Het is de enige grote stad in de wijde omtrek en daarom minder populair dan veel andere grote steden in Australië. De stad heeft echt genoeg te bieden. De schitterende ligging tussen de Grote Oceaan en de Darling Ranges plus de ligging aan de Swan River maken dat je hier haast ogen tekort komt. Beklim de Swan Bell Tower voor een fraai uitzicht over de stad en de Swan River. Zie de iconische zwarte zwanen zwemmen en luister naar de klokken die je door het glas van de klokkentoren kunt zien hangen. Ga naar Kings Park voor een uitgebreide picknick en geniet van de mooie uitzichten in dit park. Begeef je naar de rustige stranden om te bodyboarden of trek er wat verder op uit om de koala's en kangoeroes in Yanchep National Park te bekijken. De temperaturen zijn het hele jaar door warm tot aangenaam in Perth. De meeste regen valt tussen mei en september.

Vliegen naar Perth

Perth Airport (PER) ligt 12 kilometer ten oosten van de stad Perth. Je kunt vanuit Nederland niet met een rechtstreekse vlucht naar deze luchthaven vliegen. Veelvoorkomende tussenstops zijn Dubai, Singapore of Bangkok. Je bent in alle gevallen minstens 20 uur onderweg. Aangekomen in Perth kun je je horloge in de zomertijd 6 uur later instellen en in de wintertijd 7 uur later.

Voorzieningen op de luchthaven van Perth

De luchthaven van Perth is de vierde luchthaven van Australië en biedt de voorzieningen die je mag verwachten van een vliegveld van dit formaat. Je kunt gebruikmaken van gratis wifi na registratie en er zijn verschillende oplaadpunten voor je telefoon. Er is een redelijk gevarieerd winkelaanbod met natuurlijk enkele duty freeshops. Ook zijn er voldoende eetgelegenheden waar je een snelle hap of een goede maaltijd kunt bestellen. Verder kun je om de wachttijd te veraangenamen 24 uur per dag op het uitkijkplatform op de derde verdieping van terminal 1 terecht. Het open uitkijkplatform is gebonden aan openingstijden. Er zijn ook lounges van verschillende luchtvaartmaatschappijen waar je comfortabel kunt wachten. Voor kinderen is in de internationale terminal een speelruimte ingericht. Tot slot zijn er uiteraard voldoende geldautomaten en geldwisselkantoren te vinden op de luchthaven.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Perth

Je kunt vanaf de luchthaven van Perth op verschillende manieren verder reizen naar je eindbestemming. Wat betreft het openbaar vervoer kun je gebruikmaken van twee buslijnen. Lijn 380 rijdt onder andere naar de haltes Elizabeth Quay Bus Station, Victoria Park Transfer Station, Burswood Train Station en Belmont Forum Shopping Centre, waar je kunt overstappen op andere lijnen. Buslijn 40 rijdt over de Great Eastern Highway naar het centrum van Perth. Je kunt ook 24 uur per dag bij elke terminal een taxi nemen. De rit naar de stad duurt ongeveer 20 minuten. Er zijn speciale plekken aangewezen waar je kunt wachten op je Uber. Uiteraard is het ook mogelijk een auto te huren op het vliegveld.

Informatie over vluchten naar Perth

Luchthaven van aankomst Perth
IATA-code aankomstluchthaven PER

Populaire vluchten naar Perth

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.