Voordeligste vluchten naar Sydney

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 641 voor enkele vluchten en € 852 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Over Sydney

Sydney is de grootste en een van de mooiste steden van Australië. Met het bekende Opera House, gelegen aan de natuurlijke haven Port Jackson, en de bijzondere Harbour Bridge, is Sydney een ware trekpleister voor vakantiegangers. Sydney is tevens één van de meest bezochte steden van Australië. Ook de schitterende stranden dragen bij aan de populariteit van deze stad.

Vliegen naar Sydney

Vliegen naar Sydney (SYD) kan vanuit Amsterdam Schiphol (AMS) met verschillende luchtvaartmaatschappijen. De vluchten naar Sydney variëren qua tijd en route, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij die je kiest. Zo worden er vluchten naar Sydney aangeboden via Singapore (SIN), Hong Kong (HKG), Dubai (DXB), Abu Dhabi (AAN) en Kuala Lumpur (KUL). De vliegtijd naar Sydney varieert enorm. Gemiddeld genomen vlieg je in 22 uur naar Sydney, met een tussenstop in één van de genoemde plaatsen. Vanuit Amsterdam wordt er meerdere malen per week op Sydney gevlogen, rechtstreeks worden er echter geen vluchten aangeboden.

Luchthaven van Sydney

De luchthaven van Sydney is een moderne en grote luchthaven waar het je aan niets zal ontbreken. Er is één internationale terminal, de binnenlandse vluchten vertrekken van twee andere terminals. Deze terminals worden allemaal door een shuttle-service met elkaar verbonden Wanneer je in Sydney op een vlucht moet wachten hoef je je geen moment te vervelen. De ruime duty free zone biedt tal van leuke winkels en eetgelegenheden. Daarnaast bevinden zich in de vertrekhallen pinautomaten, geldwisselkantoren en loungeruimtes. Wie net geland is op Sydney kan in de aankomsthallen een auto huren of een kaartje kopen voor de trein, bus of metro om zo Sydney binnen te reizen. De luchthaven van Sydney is gelegen op nog geen 20 km ten zuiden van de stad, aan Botany Bay, en biedt een directe verbinding met de binnenstad van Sydney en de omliggende randsteden.

Vlieg je graag met Singapore Airlines of Etihad Airways? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: Singapore Airlines Vluchten en Etihad Airways Vluchten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Sydney, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Sydney op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Populaire vluchten naar Sydney

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 641 voor enkele vluchten en € 852 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.