Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Controleer prijzen van hotels in Sydney

Vandaag 14 nov - 15 nov
Dit weekend 16 nov - 18 nov
Volgend weekend 23 nov - 25 nov
Kaart

Vind 5 sterren hotels in Sydney

Sydney is een veelzijdige stad met interessante bezienswaardigheden, veel natuur en een bruisend uitgaansleven. De stad staat bekend om het Sydney Opera House, de Sydney Harbour Bridge en de vuurwerkshows tijdens oud en nieuw. Ontdek deze stad zelf en combineer je bezoek met een overnachting in de luxe van een 5-sterrenhotel.

Kies je 5-sterrenhotel in Sydney

Het diverse aanbod 5-sterrenhotels in Sydney beslaat verschillende buurten. De wijk Sydney CBD staat bekend als het zakendistrict. De meeste 5-sterrenhotels bevinden zich hier. Het voordeel van een hotel in deze wijk is de nabijheid van kindvriendelijke attracties, zoals wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds Sydney. Of bezoek Sealife Sydney, waar Australische waterdieren centraal staan. Voor een fenomenaal uitzicht over de stad bezoek je de Sydney Tower Eye. Een highlight in de buurt Circular Quay is BridgeClimb Sydney. Hier beklim je met behulp van instructeurs de Sydney Harbour Bridge. De buurt Darling Harbour biedt gelegenheid meer te weten te komen over Australië en de zee, in het Australian National Maritime Museum.

Voorzieningen in je 5-sterrenhotel

Luxe en comfort zijn kernwoorden die een 5-sterrenhotel in Sydney omschrijven. In de meeste gevallen word je ontvangen aan een 24-uursreceptie. Daarnaast kan er doorgaans gebruik worden gemaakt van een shuttleservice van en naar de luchthaven. Vaak worden er exclusieve diensten aangeboden, zoals coiffure in de kapsalon van het hotel. Informeer naar de mogelijkheden bij het hotel van je keuze. De kamers zijn comfortabel en stijlvol ingericht. Op de kamers zijn onder meer een strijkplank en -ijzer aanwezig, maar ook een minibar, betaalfilms, pantoffels en een iPod-dock.

De website kan helpen bij het maken van een keuze. Met behulp van filters, zoals bezienswaardigheden in de buurt of het thema van het hotel, vind je het hotel dat het beste bij je past. Daarnaast kun je selecteren op buurt of op het aantal sterren.

Recent geboekte hotels in Sydney

Sydney City Hostel
2.0 van 5.0
Laatste boeking: 42 minuten geleden
Radisson Hotel & Suites Sydney
4.5 van 5.0
Laatste boeking: 43 minuten geleden
Sydney Harbour Marriott Hotel at Circular Quay
5.0 van 5.0
Laatste boeking: 43 minuten geleden
Hilton Sydney
5.0 van 5.0
Laatste boeking: 44 minuten geleden
The Ultimo
4.0 van 5.0
Laatste boeking: 1 uur geleden
Oaks Goldsbrough Apartments Darling Harbour
4.0 van 5.0
Laatste boeking: 1 uur geleden
Mantra 2 Bond Street
4.5 van 5.0
Laatste boeking: 1 uur geleden
Oaks On Castlereagh, Sydney Central
4.0 van 5.0
Laatste boeking: 2 uur geleden
Novotel Sydney Manly Pacific
3.5 van 5.0
Laatste boeking: 3 uur geleden