Topsteden in Australië

Vind een hotel in Australië

Australië is het grootste land van het werelddeel Oceanië en heeft Canberra als hoofdstad. Sydney is de belangrijkste toeristische bestemming, maar ook de multiculturele stad Melbourne en de uitgaansstad Brisbane zijn populair. Ook de voor aboriginals religieuze berg Ayers Rock en het koraalrif van het Grote Barrièrerif zijn zeer in trek bij reizigers.

Kies een hotel dat bij je past in Australië

In Australië vind je een ruim aanbod hotels. Het aanbod is divers: je hebt er luxe 5-sterrenhotels maar ook eenvoudige hostels. Niet alleen in Sydney, maar ook in steden als Melbourne en Darwin en in de prachtige natuur van Nationaal park Uluru-Kata Tjuta of aan de Great Ocean Road kun je prima overnachten.

Je kunt je hotel in Australië zoeken in twee simpele stappen. Selecteer de bestemming van je voorkeur en daarna de verschillende criteria in de opties waaraan je ideale hotel moet voldoen.

Sydney is de belangrijkste toeristische bestemming van Australië. Hotels in Sydney zijn uitstekend, variërend van één tot vijf sterren, met thema's als sport- & avontuurhotel, golfhotel of strandhotel. De diverse hotels in Melbourne vind je veelal in of nabij het centrum. Je kunt er ook kiezen voor een appartement. Hotels in Cairns en Northern Beaches zijn vaak prachtig gelegen nabij Nationale Parken en natuurreservaten, in de categorie twee tot vijf sterren.

Heb je eenmaal de stad of een bepaalde regio geselecteerd, dan kun je op basis van de zoekfilters je definitieve keuze maken, zoals het aantal sterren, een hotelthema (bijvoorbeeld familiehotels of strandhotels), de locatie of je favoriete bezienswaardigheid.

Wat is er te doen in Australië?

Australië kent een voornamelijk subtropisch klimaat met tegengestelde seizoenen: als het bij ons zomer is, is het daar winter en andersom. Australië bestaat voor het grootste deel uit woestijn. In het noordoosten vind je ook nog enkele regenwouden.

In Australië zijn uiteenlopende vakantietypes mogelijk: van een heerlijke stedentrip in Sydney of Melbourne tot avontuurlijke rondreizen door de binnenlanden. Een duikvakantie bij het Grote Barrièrerif of een actieve vakantie behoort ook tot de mogelijkheden.

De belangrijkste bestemmingen in Australië zijn Sydney, Melbourne en de Whitsundayeilanden. De prachtige Harbour Bridge en het bekende Bondi Beach in Sydney, het beschermde natuurgebied Shark Bay en Ayers Rock zijn enkele populaire attracties.

Australië is een veelzijdige bestemming die de reiziger veel te bieden heeft: een divers landschap, een rijke historie, een prettig klimaat en de vriendelijke Aussies. Een echte aanrader dus!

false