Voordeligste vluchten naar Brussel

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 50 voor enkele vluchten en € 154 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jan 31, 2020

helaas een kleine vertraging

Jan 29, 2020

Voor herhaling vatbaar

Jan 13, 2020

Geen opmerkingen

Sep 24, 2019

zal nog met sunexpress vliegen

Jun 1, 2019

Alles goed verlopen

Oct 30, 2018

Karige voorzieningen; behoorlijk uitgeklede vlucht: Geen snacks of kleine hap

Aug 27, 2018

Alles was prima

Aug 12, 2018

Geen enkele gratis versnapering tijdens de vlucht

Aug 2, 2018

Een prachtig schoon, fris en comfortabel vliegtuig. Voor het comfort van dit type vliegtuig (Superjet SSJ100) zou ik een volgende keer weer naar Brussel willen rijden i.p.v. vanaf Schiphol te vertrekken.

Over Brussel

Een vlucht naar Brussel betekent een reis naar het hart van Europa. Door de aanwezigheid van het Europees Parlement is Brussel een stad met internationale flair. De stad van Manneken Pis en het Atomium heeft echter ook een groot cultureel erfgoed. De Belgische hoofdstad is een ware magneet voor nostalgici, trendy cityhoppers en cultuurliefhebbers.

Vluchten naar Brussel

Voor een rechtstreekse vlucht naar Brussel heeft de luchthaven Schiphol Amsterdam (AMS) het snelste aanbod. Vanaf Schiphol vertrekken dagelijks meerdere directe vluchten met een reguliere maatschappij in 45 minuten naar Brussels Airport (BRU). Met een of twee tussenstops vlieg je met reguliere maatschappijen vanaf Rotterdam Airport (RTM) met een minimale reistijd van 4 uur, of vanaf Düsseldorf International Airport (DUS) in 3 uur en 40 minuten.

Voorzieningen en accommodatie op de luchthaven van Brussel

Bij aankomst op Brussels Airport kun je terecht voor een hapje en een drankje in een van de vele restaurants en bars. Vergeet niet nog even wat Belgische bonbons, biertjes, sieraden of parfums te kopen in de duty free shops. In de aankomsthal zijn cafés, boetieks en een copyshop voor internet, fax en print. Vlakbij de luchthaven zijn er verschillende hotels, die gasten een gratis shuttledienst aanbieden.

Vervoer naar het stadscentrum

De luchthaven ligt op 15 kilometer afstand van Brussel centrum. Je kunt je verplaatsen per taxi, bus of trein. De taxistandplaats is voor de aankomsthal. De luchthaven heeft verschillende verdiepingen. Vanaf verdieping 0, onder de aankomsthal, vertrekt de bus. De trein vertrekt meerdere keren per uur naar Brussel Noord, Centraal en Zuid vanaf verdieping -1 onder de terminals. Alle etages zijn met de lift makkelijk te bereiken. In ruim een kwartier bereik je het centrum met een vooraf online gehuurde auto of een taxi.

Informatie over vluchten naar Brussel

Luchthaven van aankomst Brussel
IATA-code aankomstluchthaven BRU