Goedkope vluchten naar Cagliari

Voordeligste vluchten naar Cagliari

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 49 voor enkele vluchten en € 81 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

ITA Airways
Eurowings
Volotea
Volotea
ITA Airways
KLM
KLM
Volotea
Volotea
Volotea

De Sardijnse hoofdstad Cagliari bevindt zich op het zuidelijke uiteinde van het Italiaanse eiland. Deze bruisende havenstad is een unieke bestemming voor een originele stedentrip vol cultuur, historie en eindeloze dagen aan het strand. De rijke geschiedenis van de stad komt pas echt tot leven tijdens een bezoek aan de oude wijk Castello. Dwaal door de heuvelachtige straatjes van dit hooggelegen stadsdeel en je komt langs de mooiste gebouwen en unieke bezienswaardigheden als de Cattedrale di Cagliari en het Palazzo Viceregio. Vergeet ook niet het nabijgelegen Romeins amfitheater van Cagliari te bezoeken. Vanaf het Bastion van San Remigio aan de rand van de wijk heb je bovendien een spectaculair uitzicht op de stad.

Vliegen naar Cagliari

De Luchthaven Cagliari-Elmas (CAG) is het belangrijkste vliegveld van de stad en ligt op slechts 7 kilometer van het centrum. Vanaf de Luchthaven Schiphol (AMS) vertrekt wekelijks een rechtstreekse vlucht naar Cagliari die wordt aangeboden door een grotere landelijke maatschappij. Als voordelig alternatief kun je ook overwegen om een vlucht van een prijsvechter te nemen vanaf Brussels South Charleroi Airport (CRL) naar Cagliari. Deze vluchten worden eveneens wekelijks aangeboden. In beide gevallen bedraagt de reistijd zo'n 2 à 2,5 uur. Woon je dicht bij de Duitse grens? Dan kun je ook tweemaal per week gebruikmaken van de rechtstreekse vluchten van Düsseldorf Airport (DUS) naar Cagliari. Ga je voor de toeristische route of ben je van plan ook de rest van Sardinië te verkennen? Dan is het wellicht aantrekkelijk om een voordelige directe vlucht te boeken vanaf Eindhoven Airport (EIN) naar de Luchthaven Alghero (AHO) in het noordwesten van Sardinië. Vanaf hier kun je per bus of auto een unieke tocht over het eiland in zuidoostelijke richting naar Cagliari maken.

Voorzieningen op de luchthaven van Cagliari

Op de eerste etage van het vliegveld zijn meerdere winkels gevestigd. Zo kun je onder andere terecht bij een boekhandel waar je nog wat te lezen kunt halen voor onderweg of op vakantie en een souvenirwinkel waar je een leuk aandenken kunt halen voor thuis. Daarnaast beschikt het vliegveld over uiteenlopende voorzieningen als een taxfreeshop, een parfumwinkel en een juwelier. Op de luchthaven is bovendien een pinautomaat aanwezig en kun je gratis gebruikmaken van wifihotspots. Ook zijn er rond het vliegveld meerdere parkeerplaatsen beschikbaar.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Cagliari

Ben je op zoek naar een huurauto in Cagliari, bijvoorbeeld om ook de rest van het schitterende eiland Sardinië te verkennen? Dan kun je gebruikmaken van een van de op de luchthaven gevestigde autoverhuurbedrijven. De korte afstand van het vliegveld naar je hotel in het centrum van Cagliari leg je het voordeligst af door gebruik te maken van de stadsbussen en regionale bussen die bij de luchthaven stoppen. Kaartjes voor de bus kun je aanschaffen bij de krantenkiosk in de aankomsthal. Buiten de luchthaven bevindt zich ook een taxistandplaats waar je dag en nacht een taxi naar je bestemming kunt nemen.

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Cagliari

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 49 voor enkele vluchten en € 81 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

KLM
KLM