Voordeligste vluchten naar Christchurch

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 897 voor enkele vluchten en € 1.006 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Over Christchurch

Christchurch ligt aan de oostkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Deze stad biedt een bijzondere mix van kunst en natuur, met talloze kunstwerken in de openbare ruimte en parken. Verken de binnenstad op een unieke manier in een van de ouderwetse trams die door Christchurch rijden. Bezoek de Botanische Tuinen aan de rivier de Avon en het omliggende Hagley Park om even helemaal tot rust te komen of bekijk een tentoonstelling in de moderne Christchurch Art Gallery. Of je nu komt om te surfen, om te relaxen aan het strand of van plan bent op pad te gaan met een fietstocht door de Port Hills: Christchurch is een perfecte uitvalsbasis om de adembenemende Nieuw-Zeelandse natuur te beleven.

Vliegen naar Christchurch

Christchurch International Airport (CHC) ligt aan de rand van de stad, ongeveer 10 kilometer ten noordwesten van het centrum. Je kunt vanaf de Luchthaven Amsterdam-Schiphol (AMS) met één of meerdere tussenstop naar de Luchthaven Christchurch vliegen. Zo gaat er meerdere keren per week een vlucht van circa 25,5 uur met een overstap van circa 3,5 uur op Singapore Changi Airport (SIN). De vlucht wordt verzorgd door gevestigde luchtvaartmaatschappijen. Je kunt ook in ongeveer 26 uur met twee tussenstops naar Christchurch vliegen. Je vliegt dan via de Luchthaven Singapore en Brisbane Airport (BNE) of de Luchthaven Singapore en Sydney Airport (SYD). Houd er wel rekening mee dat je op deze vluchten te maken krijgt met korte overstappen van rond de 1 uur. In Christchurch is het in de winter 12 uur later dan in Nederland en in de zomer 10 uur later.

Voorzieningen op de luchthaven van Christchurch

Op de Luchthaven Christchurch vind je een breed aanbod aan faciliteiten, waaronder geldwisselkantoren, een apotheek, doucheruimtes en een speelruimte voor kinderen. Je kunt er gratis en onbeperkt gebruikmaken van wifi. Er zijn verschillende zakelijke lounges waar je even kunt ontspannen of in alle rust kunt werken voordat je vlucht vertrekt. Ook is er een toeristisch informatiepunt waar je onder andere hotels, huurauto's en tours kunt laten boeken. Verder zijn er op het vliegveld verschillende lokale en internationale autoverhuurders gevestigd. Daarnaast zijn er verscheidene hotels en motels in de buurt van de luchthaven met tussen de drie en vijf sterren.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Christchurch

Als je met een eigen huurauto naar het centrum van Christchurch rijdt, ben je ongeveer 20 minuten onderweg, afhankelijk van de verkeersdrukte. Houd er dan wel rekening mee dat er in Nieuw-Zeeland links wordt gereden. Je kunt ook met het openbaar vervoer naar het centrum reizen. Vanaf de halte aan de noordkant van de aankomsthal vertrekken verschillende lijnbussen, waarvan meerdere het centrum van Christchurch aandoen. Deze rijden ongeveer om het half uur van 's ochtends tot 's avonds. Tickets zijn te koop bij de chauffeur. Verder kun je 24 uur per dag gebruikmaken van shuttlebussen en taxi's.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Christchurch, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Christchurch op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Christchurch

Luchthaven van aankomst Christchurch
IATA-code aankomstluchthaven CHC

Populaire vluchten naar Christchurch

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 897 voor enkele vluchten en € 1.006 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.