Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Voordeligste vluchten naar Nieuw-Zeeland

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland, gelegen in het zuidwesten van de Grote Oceaan, staat bekend om zijn ongerepte natuur. Het bestaat uit twee grotere eilanden, Noordereiland en Zuidereiland, en een aantal kleinere eilanden. Ontdek de Maoricultuur, verbaas je over vulkanen, geisers en fjorden, bekijk de rozen in Queenstown Gardens en geniet van het panorama van de hoofdstad Wellington.

Vind een vlucht naar Nieuw-Zeeland

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vlieg je in minimaal 23 uur naar Auckland op het Noordereiland. Houd hierbij rekening met een tussenstop op bijvoorbeeld Incheon International Airport (ICN) in Seoul of Dubai International Airport (DXB). Naar Christchurch op het Zuidereiland vlieg je bijvoorbeeld in 25 uur 45 minuten met een tussenstop in Singapore. Er vertrekken meerdere vluchten per dag.

De internationale vliegvelden van Nieuw-Zeeland zijn Auckland Airport (AKL), Wellington International Airport (WLG) en Christchurch International Airport (CHC). Zoek naar een geschikte vlucht door eerst een bestemming te selecteren.

Boek een vliegticket naar Auckland en ontdek een van de grootste steden in Nieuw-Zeeland. Haar bijnaam "City of Sails" heeft ze te danken aan de omliggende havens. Bewonder bezienswaardigheden als de 1.020 meter lange Harbour Bridge, die symbool staat voor de stad.

Of opteer voor een vlucht naar Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland. Breng een bezoek aan Re:START, een winkelcentrum dat na een aardbeving in 2011 opgetrokken werd in zeecontainers. Bij Christchurch Gondola kun je prachtige wandeltochten maken of vanuit een kabelbaan genieten van het uitzicht over de stad en haar omgeving.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Nieuw-Zeeland

Voor strandliefhebbers en avonturiers is Nieuw-Zeeland een droombestemming. Het land telt veertien nationale parken. Eén daarvan is het Tongariro National Park, bestaande uit drie vulkanen. Hier kun je wandeltochten maken en in de winter skiën. Op het Zuidereiland vind je de fjorden Doubtful en Milford Sound. De kiwi, een vogelsoort die alleen in Nieuw-Zeeland te vinden is, kun je spotten op de Kapiti Islands.

Meer weten over de bezienswaardigheden en hoogtepunten? Bekijk dan de online reisgidsen over Nieuw-Zeeland.