Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Auckland in het noorden van Nieuw-Zeeland is een dichtbevolkt stedelijk gebied vol bezienswaardigheden. Wandel door de Waitemata Harbour in de 'City of Sails' om de mooie jachten te bekijken of aanschouw de stad vanuit de hoogte bij de indrukwekkende Sky Tower. Als je niet op deze 328 meter hoge toren staat, kun je 's avonds zien hoe het opvallende bouwwerk fraai wordt verlicht aan de skyline. Sla ook een bezoek aan het bijzondere vulkanische eiland Rangitoto niet over tijdens je reis naar Auckland en bezoek de vele andere boeiende museums en parken.

Een geschikte auto voor in Auckland

In het dichtbevolkte Auckland zijn verscheidene autoverhuurders te vinden. Je kunt via Expedia diverse ophaal- en afleverlocaties uitkiezen. Of je nu direct na aankomst van je vlucht naar Auckland op weg wilt of je liever op een later tijdstip je auto in de buurt van je hotel in het centrum van Auckland ophaalt, het is allemaal mogelijk. Op de zoekpagina voor autoverhuur geef je eenvoudigweg aan wanneer je je auto wilt ophalen en op welke plek. Daarnaast geef je natuurlijk de ophaal- en inleverdatum aan en selecteer je eventueel enkele extra opties. Kies bijvoorbeeld voor een auto met navigatiesysteem om snel op je plaats van bestemming te geraken of reserveer een auto met kinderzitjes. Er zijn verschillende modellen beschikbaar met ruimte voor 4 tot 12 personen, geschikt voor elk gezelschap. Als je van plan bent veel rond te reizen, kun je ook voorkeur opgeven voor een auto met automatische versnelling. Ga bijvoorbeeld de ene dag kijken bij de Mount Victoria Reserve in Devonport voor de mooie uitzichten en rijd de volgende dag naar de Auckland Zoo om verschillende bijzondere diersoorten te bewonderen.

Autorijden in Auckland

Het allereerste wat van belang is om te weten als je in Nieuw-Zeeland de weg opgaat, is dat hier links wordt gereden. Verder wijken ook de voorrangsregels op kruisingen af: bestuurders die rechtdoor gaan, hebben voorrang op bestuurders die af willen slaan. Daarnaast gaat de korte bocht voor de lange bocht. De maximumsnelheid op wegen buiten de bebouwde kom is 100 km/pu. Verdiep je uitgebreid in de overige afwijkende verkeersregels voordat je de weg opgaat.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Auckland

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Auckland?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Auckland.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Auckland?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Auckland .

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Auckland?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Auckland?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.

Ontdek Auckland

Ontdek Auckland met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.