Goedkope vluchten naar Coimbra

Voordeligste vluchten naar Coimbra

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 40 voor enkele vluchten en € 71 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Transavia
Eurowings
Lufthansa
TAP Portugal
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Transavia
TAP Portugal
Lufthansa

Over Coimbra

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Coimbra? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Coimbra. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Coimbra bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Coimbra, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Coimbra op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe heet Coimbra luchthaven?
Lissabon (LIS-Humberto Delgado) is de enige luchthaven van Coimbra.
Kan ik nu naar Coimbra vliegen?
Neem een kijkje op onze Covid-19 Travel Advisor om meer te ontdekken over de huidige reisbeperkingen voor Coimbra voordat je het vliegtuig instapt. Alle details rondom COVID-19, van officiële gezondheidsadvieze tot aan quarantainemaatregelen, worden hier continu bijgehouden om jou van de juiste informatie te voorzien.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Coimbra?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Coimbra kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Coimbra met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Coimbra, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Coimbra?
Er zijn in totaal 51 airlines die Coimbra verbinden met 158 vliegvelden wereldwijd.
Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Coimbra?
TAP Portugal, Transavia France, en Vueling bieden de meeste vluchten aan naar Coimbra. Het grootste aantal vluchten komt vanuit Hauts-de-Seine. TAP Portugal heeft het grootste aanbod op deze route.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Coimbra?
Met 3.058 directe vliegopties per week, ben je voor je het weet geland in Coimbra.
Waar komen de populairste vluchten naar Coimbra vandaan?
Vluchten naar Coimbra zijn het meest in trek bij reizigers vanuit Meco, Parijs en 5e arrondissement.
Hoelang duurt de vlucht naar Coimbra?
Je vertrekpunt bepaalt uiteraard de vluchtduur. Van Meco naar Coimbra is het 1 uur en 12 minuten vliegen. Vanaf Parijs is dit 3 uur en 56 minuten en vanaf 5e arrondissement duurt het normaal gesproken 2 uur en 19 minuten.
Hoe vind je de goedkoopste vliegtickets naar Coimbra?
Een van de voornaamste tips die de meeste doorgewinterde jet-setters je waarschijnlijk zullen geven, is boek niet te laat. Een andere slimme tactiek om de voordeligste tickets te vinden, is rondshoppen. Als je bestemming meerdere vliegvelden heeft, loont het om ook de prijzen van de minst drukke luchthaven op te zoeken. Tot slot, wees bereid om vlug te reserveren als je een koopje ziet. Deze blijft misschien niet lang actueel! Maar met een goede voorbereiding en geluk is dat goedkope vliegticket zo gevonden.Hoe overleef je je vlucht naar Coimbra?We hebben alle info verzameld die je nodig hebt om meer te kunnen genieten van je hele reis. Doe je voordeel met onze tips en trucs en je bent voor je het weet aan je avontuur in Coimbra begonnen.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Het is de kunst om goed voorbereid op pad te gaan. Pak daarom eerst in wat je écht nodig hebt: paspoort, reispapieren creditcards en benodigde medicijnen. Stop vervolgens iets in je tas waardoor je je niet hoeft te vervelen. Denk aan je laptop of tablet en een goed boek of een magazine. Je zult ook je opladers, een comfortabel nekkussen en een paar oordoppen aan boord mee willen nemen. En de laatste tip ter voorbereiding: stop ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, deodorant en een paar extra kleren zijn altijd fijn.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van beperkt toegestane items per vliegtuigmaatschappij verschilt, geldt over het algemeen dat er niks mee mag in je handbagage dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden hiervan zijn schroevendraaiers, scharen, bleek en benzine. Ook sportuitrusting, zoals ijsschaatsen, en andere items die letsel kunnen toebrengen aan medepassagiers, zoals vuurwapens en munitie, worden niet toegestaan in de cabine.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • De lange, smalle gangpaden van je vliegtuig zijn niet bestemd voor modeshows. Doe een comfortabele outfit aan en denk er ook aan om een vest mee te nemen, aangezien het fris kan zijn in de cabine tijdens langere vluchten. Platte, enigszins ruim zittende schoenen zijn ook een goed idee.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening DVT die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop door lang stil te zitten. Je kunt het risico wel op verschillende manieren verkleinen. Trek een paar steunkousen aan, houd je vochthuishouding op peil en blijf niet te lang stilzitten. Loop regelmatig rond door de cabine of probeer wat simpele oefeningen te doen vanuit je stoel.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Coimbra vliegt?
Elke doorgewinterde reiziger kent de truc: goed voorbereid op de security check afgaan. Op die manier zit je in een oogwenk in je vliegtuigstoel op weg naar Coimbra. Maak gebruik van deze tips voor een fantastische start van je vakantie:

  • De security zal eerst willen zien dat je een geldige ID-kaart hebt en idem instapkaart. Stop deze dus niet te diep in je tas, maar zorg dat je ze snel kunt tonen.
  • Nu is het tijd voor de scanner. Doe alles uit of af dat mogelijk geluid maakt als je door de poort gaat. Doe ook je jas uit en stop je oordopjes of headphones in de bak.
  • Je zult heel even afstand van je digitale wereld moeten doen. Je telefoon, laptop en eventuele andere apparaten of gadgets dienen ook apart gescand te worden.
  • Denk eraan om alle gels en vloeistoffen uit je handbagage te halen. Deze dienen meestal apart door de X-ray te gaan. Elk item mag niet groter zijn dan 100 milliliter en alle vloeistoffen dienen bij elkaar in één doorzichtige, afgesloten zak van 1 liter te passen.
  • Makkelijke sneakers zijn een slimme schoenenkeuze, aangezien de kans minder groot is dat je deze uit dient te doen bij de beveiligingscontrole. Wandellaarzen en andere stevige schoenen worden in de meeste gevallen aan een aparte screening onderworpen.
  • Zakmessen en andere scherpe items zijn niet toegestaan en worden ingenomen bij de security check. Pak ze daarom veilig in in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Coimbra
Luchthaven van aankomstDr. Francisco de Sa Carneiro
IATA-code aankomstluchthavenOPO
Naam aankomststadPorto
Vluchtprijs€ 70

Populaire vluchten naar Coimbra

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 40 voor enkele vluchten en € 71 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Brussels Airlines