Goedkope vluchten naar Coimbra

Voordeligste vluchten naar Coimbra

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 59 voor enkele vluchten en € 86 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Brussels Airlines
Transavia
Eurowings
Brussels Airlines
Lufthansa

Over Coimbra

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Coimbra? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Coimbra. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Coimbra bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Coimbra, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Coimbra op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe heet Coimbra luchthaven?
Lissabon (LIS-Humberto Delgado) is de enige luchthaven van Coimbra.
Kan ik nu naar Coimbra vliegen?
Neem een kijkje op onze Covid-19 Travel Advisor om meer te ontdekken over de huidige reisbeperkingen voor Coimbra voordat je het vliegtuig instapt. Alle details rondom COVID-19, van officiële gezondheidsadvieze tot aan quarantainemaatregelen, worden hier continu bijgehouden om jou van de juiste informatie te voorzien.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Coimbra?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Coimbra kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Coimbra met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Coimbra, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Coimbra?
Er zijn in totaal 51 airlines die Coimbra verbinden met 158 vliegvelden wereldwijd.
Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Coimbra?
TAP Portugal, Transavia France, en Vueling bieden de meeste vluchten aan naar Coimbra. Het grootste aantal vluchten komt vanuit Hauts-de-Seine. TAP Portugal heeft het grootste aanbod op deze route.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Coimbra?
Met 3.058 directe vliegopties per week, ben je voor je het weet geland in Coimbra.
Waar komen de populairste vluchten naar Coimbra vandaan?
Vluchten naar Coimbra zijn het meest in trek bij reizigers vanuit Meco, Parijs en 5e arrondissement.
Hoelang duurt de vlucht naar Coimbra?
Je vertrekpunt bepaalt uiteraard de vluchtduur. Van Meco naar Coimbra is het 1 uur en 12 minuten vliegen. Vanaf Parijs is dit 3 uur en 56 minuten en vanaf 5e arrondissement duurt het normaal gesproken 2 uur en 19 minuten.
Hoe vind je de goedkoopste vliegtickets naar Coimbra?
Een van de voornaamste tips die de meeste doorgewinterde jet-setters je waarschijnlijk zullen geven, is boek niet te laat. Een andere slimme tactiek om de voordeligste tickets te vinden, is rondshoppen. Als je bestemming meerdere vliegvelden heeft, loont het om ook de prijzen van de minst drukke luchthaven op te zoeken. Tot slot, wees bereid om vlug te reserveren als je een koopje ziet. Deze blijft misschien niet lang actueel! Maar met een goede voorbereiding en geluk is dat goedkope vliegticket zo gevonden.
Hoe overleef je je vlucht naar Coimbra?
Waar je ook vandaan komt, vliegen naar Coimbra wordt een aangename ervaring als je goed voorbereid bent. Hier volgen enkele tips en trucs om je trip zo goed mogelijk te beginnen.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Een lange vlucht kan best ontspannen zijn als je de juiste spullen bij je hebt. Denk in elk geval aan een aantal simpele toiletartikelen. Fijn om bij de hand te hebben, zijn een tandenborstel en lippenbalsem, een paar schone kleren, maar ook één of twee magazines. Reserveer ook een plekje in je handbagage voor je mobiele telefoon en een oplader, de nodige medicijnen en een reiskussen. Ook heel belangrijk om in te pakken, zijn natuurlijk je paspoort, reisdocumenten en wat geld voor onderweg.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Stop al je grote flessen shampoo en conditioner in je ruimbagage. Vloeistoffen in je handkoffer in verpakkingen groter dan 100 mililiter mogen niet mee. Scherpe voorwerpen, zoals zakmessen en scharen, en gevaarlijke goederen, zoals verfspuitbussen, bleek en wapens, zijn ook niet toegestaan.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De lange, smalle gangpaden van je vliegtuig zijn niet bestemd voor modeshows. Draag comfortabele kleding en denk eraan om een trui of vest mee te nemen, aangezien de temperatuur nog wel eens daalt tijdens een langeafstandsvlucht. Ruim zittende platte schoenen zijn ook een goede keuze.
  • Diepe veneuze trombose vormt een risico op langeafstandsvluchten. Dit kan veroorzaakt worden door lang stilzitten en een slechte doorbloeding. Door regelmatig je voeten en benen te bewegen, kun je dit voorkomen. Het dragen van een stevig paar steunkousen kan het risico verminderen.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Coimbra vliegt?
Elke doorgewinterde reiziger kent de truc: goed voorbereid op de security check afgaan. Op die manier zit je in een oogwenk in je vliegtuigstoel op weg naar Coimbra. Maak gebruik van deze tips voor een fantastische start van je vakantie:

  • De security zal eerst willen zien dat je een geldige ID-kaart hebt en idem instapkaart. Stop deze dus niet te diep in je tas, maar zorg dat je ze snel kunt tonen.
  • Nu is het tijd voor de scanner. Doe alles uit of af dat mogelijk geluid maakt als je door de poort gaat. Doe ook je jas uit en stop je oordopjes of headphones in de bak.
  • Je zult heel even afstand van je digitale wereld moeten doen. Je telefoon, laptop en eventuele andere apparaten of gadgets dienen ook apart gescand te worden.
  • Denk eraan om alle gels en vloeistoffen uit je handbagage te halen. Deze dienen meestal apart door de X-ray te gaan. Elk item mag niet groter zijn dan 100 milliliter en alle vloeistoffen dienen bij elkaar in één doorzichtige, afgesloten zak van 1 liter te passen.
  • Makkelijke sneakers zijn een slimme schoenenkeuze, aangezien de kans minder groot is dat je deze uit dient te doen bij de beveiligingscontrole. Wandellaarzen en andere stevige schoenen worden in de meeste gevallen aan een aparte screening onderworpen.
  • Zakmessen en andere scherpe items zijn niet toegestaan en worden ingenomen bij de security check. Pak ze daarom veilig in in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Coimbra
Luchthaven van aankomst
Dr. Francisco de Sa Carneiro
IATA-code luchthaven van aankomst
OPO
Naam stad van aankomst
Porto
Retourprijs
€ 86

Populaire vluchten naar Coimbra

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 59 voor enkele vluchten en € 86 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia