Voordeligste vluchten naar Costa Brava

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 32 voor enkele vluchten en € 61 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Sep 27, 2019

Bemanning mag vriendelijker zijn

Apr 10, 2019

N.v.t.

Oct 9, 2018

Het is een prima vervoersmiddel binnen Europa. Alles verliep lekker vlot.

Oct 7, 2018

Geen

Over Costa Brava

De Costa Brava is een kuststreek in het noordoosten van Spanje. Het gebied strekt zich uit van Blanes tot de Franse grens en behoort tot de mooiste kustlijnen van het land. De naam Costa Brava betekent 'ruige kust' in het Spaans, en dat is niet voor niks. Aan deze kust vind je namelijk indrukwekkende rotsformaties en kliffen, onderbroken door besloten baaien, en zonovergoten stranden. Geniet van de prachtige natuur en het heldere water en kom helemaal tot rust of duik het beroemde nachtleven van Lloret de Mar of Blanes in. Iets verder het binnenland in ligt de stad Gerona, perfect voor een dagtrip vanaf de kust.

Vliegen naar de Costa Brava

Als je naar de Costa Brava wilt vliegen, kun je kiezen voor het Aeropuerto de Girona-Costa Brava (GRO). Deze luchthaven ligt ongeveer 12 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Gerona en ongeveer 30 kilometer van de kust. Je kunt het hele jaar door met een directe vlucht van Eindhoven Airport (EIN) naar de Luchthaven Gerona vliegen. Deze vlucht gaat meerdere keren per week en wordt verzorgd door een voordelige luchtvaartmaatschappij. Je kunt in de zomer ook vanaf de Luchthaven Amsterdam-Schiphol (AMS) en de Luchthaven Rotterdam-Den Haag (RTM) naar Gerona vliegen. Er zijn meerdere vluchten per week. Ook deze vluchten worden verzorgd door een budgetmaatschappij. Vanuit Nederland naar Gerona vliegen duurt ongeveer 2 uur.

Mocht hier geen handige vlucht voor je tussen zitten, dan kun je uitwijken naar het Aeropuerto de Barcelona-El Prat (BCN). Dit vliegveld ligt echter wel op ongeveer 80 kilometer van Blanes, het zuidelijkste punt van de Costa Brava. Je kunt vanaf Schiphol, de Luchthaven Rotterdam en de Luchthaven Eindhoven het hele jaar door rechtstreeks naar de Luchthaven Barcelona vliegen.

Voorzieningen op de luchthaven van Gerona

Op de Luchthaven Gerona vind je handige services zoals pinautomaten, een toeristisch informatiepunt en rookruimtes. Je kunt er gratis en onbeperkt gebruikmaken van wifi. Er zijn een paar winkels waar je bijvoorbeeld een tijdschrift of iets te drinken voor onderweg kunt kopen. Daarnaast kun je kiezen uit een aantal cafés en restaurants om even bij te tanken. Verder zijn er op het vliegveld verschillende autoverhuurders gevestigd, waaronder goedkope maatschappijen.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Gerona

Mocht je een auto huren, dan rijd je al in ongeveer 40 minuten naar Blanes, in het zuiden van de Costa Brava, en in 1 uur naar Portbou, helemaal bij de Franse grens. Je kunt in circa 20 minuten naar het centrum van Gerona rijden. Je kunt ook met het openbaar vervoer verder reizen. Zo gaan er bussen naar het centrum van Gerona en naar Costa Brava Sur (onder andere Lloret de Mar, Tossa de Mar en Blanes). De bussen vertrekken bij een halte vlak naast de terminal en rijden om de 1 of 2 uur. Ten slotte kun je ook een taxi nemen vanaf de standplaats voor de terminal.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Costa Brava, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Costa Brava op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Costa Brava

Luchthaven van aankomst Internationale luchthaven Barcelona
IATA-code aankomstluchthaven BCN
Naam aankomststad Barcelona

Populaire vluchten naar Costa Brava

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 32 voor enkele vluchten en € 61 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.