Goedkope vluchten naar Girona

Voordeligste vluchten naar Girona

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 44 voor enkele vluchten en € 70 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia
Brussels Airlines
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Brussels Airlines
Transavia

Over Girona

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Girona? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Girona. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Girona bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Girona, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Girona op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Girona luchthaven genoemd?
Als je per vliegtuig reist, is het selecteren van een vliegveld eenvoudig; Girona heeft er maar één, Gerona (GRO-Costa Brava).
Hoe ver is GRO van het centrum van Girona?
Als je verblijft in het centrum van Girona, is het verstandig om vooraf te bedenken hoe je daarheen afreist. Het hart van de stad is 10 kilometer vanaf GRO.
Kan ik nu naar Girona vliegen?
Ga naar onze Covid-19 Travel Advisor om meer te ontdekken over de actuele reisbeperkingen voor Girona voordat je op je vlucht stapt. Alle details rondom COVID-19, van officiële gezondheidsadvieze tot aan quarantainemaatregelen, worden hier continu geactualiseerd om jou van de juiste informatie te voorzien.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Girona?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Girona kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Girona met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Girona, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld als je naar Girona vliegt?
Wie naar Girona vliegt, arriveert op een van de twee grote vliegvelden. Luchthaven Barcelona-El Prat (BCN) vind je op 100 kilometer afstand van de binnenstad. Gerona (GRO-Costa Brava) is hier 10 kilometer vandaan.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Girona?
Girona wordt bediend door 66 vliegtuigmaatschappijen vanaf 188 bestemmingen wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Girona?
Vueling en easyJet hebben het grootste aanbod van vluchten naar Girona. Een van de populairste opties om er te komen is met een vlucht van Vueling vanuit Londen.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Girona?
Een trip naar Girona plannen is makkelijk met keuze uit 2.985 non-stop vluchten per week.
Van waaruit vertrekken de meeste vluchten naar Girona?
Vliegtuigpassagiers komen het vaakst vanuit Stadscentrum, El Arenal of Londen als ze naar Girona vliegen.
Hoelang duurt de vlucht naar Girona?
Als Stadscentrum je vertrekpunt is, ben je ongeveer 2 uur en 3 minuten onderweg voordat je in Girona aankomt. Van terminal tot terminal vanaf El Arenal naar dit vliegveld duurt om en nabij 1 uur en 15 minuten en vanaf Londen is het 2 uur en 6 minuten vliegen.
Hoe vind je de goedkoopste vliegtickets naar Girona?
Wees er vroeg bij met het reserveren van je vliegtickets naar Girona. Dat is een van de tactieken die de doorgewinterde reiziger geregeld toepast. Ruim op tijd je vliegtickets vastleggen, geeft je doorgaans meer opties en goedkopere alternatieven. Een andere goede tip om de voordeligste tickets op de kop te tikken, is goed rondkijken. Als je bestemming meerdere vliegvelden heeft, is het slim om de prijzen van minder populaire luchthavens op te zoeken. Tot slot, onthoud dat snel boeken voordeel oplevert. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de gemiddelde ticketprijzen en wees bereid om direct jouw stoel vast te leggen. De beste deals zijn vaak snel weg.Hoe kom je je vlucht naar Girona het beste door?Hier is alle benodigde informatie om het beste te maken van je hele reis. Steek wat op van onze tips en trucs en je bent voor je het weet in Girona.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Denk er vooral aan om je paspoort en overige reisdocumenten, bankpassen en medicijnen in je handtas te stoppen. Je wilt daarnaast ook wat te doen hebben aan boord. Een boek en een laptop vol met je favoriete series of muziek zijn een paar goede opties. Als je van plan bent om tijdens de vlucht een dutje te doen, zijn een reiskussen en een paar oordopjes zeker aan te raden. Vergeet ten slotte ook je tandenborstel en wat overige toiletspullen niet mee te nemen, zodat je fris aankomt op je bestemming.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Kijk goed of er geen Zwitsers zakmes of ander scherp object per ongeluk in een hoekje van je handbagage zit. Andere verboden items zijn ontvlambare of explosieve stoffen, zoals brandstoffen en lucifers, en gels en vloeistoffen in verpakkingen van meer dan 100 milliliter per stuk.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • De smalle gangpaden in een vliegtuig zijn niet geschikt voor een modeshow. Doe een comfortabel zittende outfit aan en vergeet niet om een trui mee te nemen, omdat het best koud kan worden in de cabine. Dichte, platte schoenen zijn ook aan te raden.
  • Door langdurig stil te zitten, kunnen passagiers diepe veneuze trombose ontwikkelen op een lange vlucht. Dit is een serieuze aandoening aan de bloedsomloop. Gelukkig kun je verschillende dingen doen om het risico hierop aanzienlijk te verkleinen. Zorg dat je genoeg drinkt, strek je benen door af en toe heen en weer te lopen en draag steunkousen om de bloedsomloop te stimuleren.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Girona vliegt?
Je vliegreis naar Girona verloopt een stuk vlotter als je jezelf goed voorbereidt. Bekijk onze beste tips om met gemak door de beveiliging te komen:

  • Als eerste zijn je paspoort en boardingpass nodig voor het beveiligingspersoneel. Houd deze dus in de hand, zodat je de boel niet ophoudt.
  • Nu is het tijd voor de scanner. Doe alles uit (of af) dat piept als je door de poort gaat. Vergeet ook je jas niet uit te doen en stop eventuele oordopjes of headphones in de bak.
  • Al je elektronische apparaten en gadgets, inclusief smartphone en tablet, worden ook apart gescand.
  • Wil je het vliegtuig in met parfum of cologne? Dat kan! Zolang de fles of verpakking niet groter is dan 100 milliliter én je deze in een afgesloten, doorzichtige zak hebt verpakt, mag het met je mee in de cabine.
  • Makkelijke sneakers zijn een slimme keuze, omdat de kans kleiner is dat je deze uit dient te doen bij de security check. Wandelschoenen en andere stevige schoenen worden in de meeste gevallen aan een aparte screening onderworpen.
  • Messen en andere scherpe voorwerpen zijn niet toegestaan in de cabine en worden ingenomen bij de security check. Stop ze daarom veilig weg in de bagage die je incheckt.

Informatie over vluchten naar Girona
Luchthaven van aankomstInternationale luchthaven Barcelona
IATA-code aankomstluchthavenBCN
Naam aankomststadBarcelona
Vluchtprijs€ 84

Populaire vluchten naar Girona

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 44 voor enkele vluchten en € 70 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia