Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Denver en omgeving

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Dec 25, 2018

Erg warm aan boord

Oct 3, 2018

Ik vond het eten tegenvallen, het was erg weinig in vergelijking met andere maatschappijen.

Over Denver en omgeving

Denver is een grote metropool op de Great Plains van Amerika, in de buurt van de Rocky Mountains. De stad is nog jong en werd tijdens de goldrush halverwege de 19e eeuw gesticht. Door aansluiting op de spoorwegen bloeide de stad op. Denver heeft een grote universiteit en is ook een belangrijke sportstad met teams in vier grote Amerikaanse sporten - Baseball, Basketball, Football en Hockey. Door zijn hoge ligging, Denver wordt de Mile-High City genoemd, kent de stad een groot aantal zonnige dagen.

Vluchten van Nederland naar Denver

Er gaan elke dag vele vluchten van Schiphol [AMS] naar Denver [DEN], maar helaas niet rechtstreeks. Toch kun je met 1 tussenstop al binnen 13 uur in Denver zijn. De plaats van de tussenstop bepaalt ook mede de reistijd. De kortste vluchten gaan via Reykjavik en diverse plaatsen aan de Amerikaanse oostkust. Er vliegen geen lowcostairlines van Nederland naar Denver, maar wanneer je wat verder van tevoren boekt kun je ook bij de reguliere maatschappijen voordelige tickets vinden. Expedia.nl biedt vluchten van de verschillende maatschappijen zo voordelig mogelijk aan. Gebruik onze handige zoekwizard en de filters en sorteeropties om vluchten te vergelijken en tickets tegen de voordeligste prijs te boeken.

De luchthaven van Denver en accommodaties

De luchthaven van Denver [DEN] is een groot knooppunt voor vliegverkeer in de Verenigde Staten. Denver International Airport, zoals de officiële naam luidt, ligt op zo’n 40 km van centraal Denver en heeft een karakteristieke architectuur die zowel de besneeuwde toppen van de Rocky Mountains als tipi’s op de prairie symboliseert. De luchthaven heeft 3 terminals, concourses genoemd, die door een treintje met elkaar verbonden zijn en beschikt over alle moderne voorzieningen voor reizigers. Naast allerlei kunsttentoonstellingen vind je er een overvloed aan winkels en dutyfreeshops, bars en restaurants, massageruimtes en een spa, geldwisselkantoren en geldautomaten, een postkantoor, business centers en VIP-lounges en een hotel en conferentiecentrum. Binnen een straal van 16 km van de luchthaven vind je nog een groot aantal 2- en 3-sterrenhotels waar je met een hotelshuttle naartoe kunt worden gebracht, maar je kunt ook gebruikmaken van de taxi’s en bussen buiten de hoofdterminal om direct naar je bestemming in Denver te reizen. Tevens zijn er balies van een aantal grote internationale autoverhuurbedrijven in de hoofdterminal aanwezig waar je een huurauto kunt boeken of afhalen als je die van te voren via Expedia geboekt hebt.

Boek je reis naar Denver met Expedia

Expedia.nl biedt talloze vluchten naar Denver [DEN] aan. Houd Expedia.nl in de gaten voor goedkope vliegtickets naar Denver en zoek via de wizard naar vroegboektickets of misschien zelfs een last minute. Een handige mogelijkheid is ook dat je met onze zoekwizard en filters de vluchten op kenmerken kunt sorteren en prijzen kunt vergelijken. Wist je trouwens dat je op Expedia.nl nog meer kunt besparen door een vlucht en hotel te combineren? Boek via onze website de vlucht + hotel die bij je budget en vakantieplannen passen en profiteer van een aantrekkelijke extra korting.

Hulp bij het boeken

Als je bij het boeken telefonische hulp nodig hebt, aarzel dan niet om ons op te bellen. De klantenservice is van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur bereikbaar op het nummer 020 200 84 59 (lokaal tarief). Houd het reisplannummer bij de hand wanneer je belt, zodat we je sneller kunnen helpen.

Informatie over vluchten naar Denver en omgeving

Luchthaven van aankomst Denver en omgeving
IATA-code aankomstluchthaven DEN

Populaire vluchten naar Denver en omgeving

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.