Begin van hoofdinhoud

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Geen wijzigingskosten voor geselecteerde vluchten. 

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.


Voordeligste vluchten naar Dortmund

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar Dortmund

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Dortmund

De stad Dortmund in het Duitse bondsland Noordrijn-Westfalen bestaat al sinds de middeleeuwen. Tegenwoordig is de stad bij velen bekend vanwege de voetbalclub Borussia Dortmund. Voorbeelden van bezienswaardigheden in Dortmund zijn de Dortmunder U, die Sankt Reinoldikirche en het Museum für Kunst und Kulturgeschichte. Bovendien kun je in het prachtige Konzerthaus Dortmund concerten van onder andere de Dortmunder Philharmoniker bijwonen!

Vliegen naar Dortmund

In Nederland vertrekken vluchten naar Dortmund [DTM] vanaf Schiphol [AMS]. Er zijn vanuit Nederland geen directe vluchten naar Dortmund te boeken. In München moet je overstappen op de vlucht naar Dortmund. Het duurt tussen de 4 en 13 uur om van Amsterdam naar Dortmund te vliegen, afhankelijk van de overstaptijd in München. Dagelijks vliegen gewone en budget luchtvaartmaatschappijen naar Dortmund en er vertrekken ongeveer 10 vluchten per dag.

De voorzieningen op Dortmund Airport

Het vliegveld Dortmund heeft 12 gates en op loopafstand van het vliegveld bevinden zich parkeergarages. Op het vliegveld is het mogelijk tegen betaling gebruik te maken van wifi. Hiervoor kun je bij de informatieloketten en bij de West-Bar een ticket kopen. Op alle verdiepingen van het vliegveld bevinden zich winkels en eetgelegenheden en er is een tax-free shop. Wie wat lekkers wil, kan terecht bij een heerlijke bonbonnerie!

Van het vliegveld naar het centrum

Na aankomst op het vliegveld van Dortmund zijn er verschillende mogelijkheden om in de binnenstad van Dortmund te komen. Er is een busverbinding van het vliegveld naar verschillende trein- en metrostations in de stad. Met de directe busverbinding ben je in ongeveer 20 minuten op het centraal station van Dortmund. Met de trein duurt het 30 minuten. Je kunt ook online een huurauto boeken zodat hij klaar staat bij aankomst.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Dortmund, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Dortmund op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Düsseldorf

Luchthaven van aankomst Düsseldorf Intl.
IATA-code aankomstluchthaven DUS
Naam aankomststad Düsseldorf