Voordeligste vluchten naar Eger

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jan 6, 2020

Engels van bemanning was erg slecht

Nov 25, 2019

Vlucht was prima op tijd.

Oct 22, 2019

Beenruimte wel beperkt

Sep 17, 2019

Kon wat goedkoper..

Aug 21, 2019

Zelfs cake en water gekregen

Aug 6, 2019

Helaas geen vegan snack aangeboden gekregen. Alleen kaas wrap werd uitgedeeld. Ik was best vroeg in de rij maar ze wilden mijn tas in het ruimen inchecken. Dit wilde ik niet. Mocht toch mee. Vegan keuze bij snack zou fijn zijn

Jun 25, 2019

Fijn dat handbagage gratis in het ruim mee mocht en extra accessorie naast handbagage is erg prettig!

Jun 25, 2019

Heel tevreden.

Jun 8, 2019

Jammer dat de vlucht vertraagd was, wel een prima vlucht verder!

Feb 18, 2019

Ik wist niet dat er wifi was??

Over Eger

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Eger? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Eger. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Eger bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Eger, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Eger op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Eger

Luchthaven van aankomst Ferenc Liszt Intl.
IATA-code aankomstluchthaven BUD
Naam aankomststad Boedapest

Populaire vluchten naar Eger

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.