Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Hongarije

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Hongarije

Hongarije ligt centraal in Midden-Europa. Deze ligging gaat gepaard met veel natuurschoon, waaronder heuvelachtige landschappen, geneeskrachtig water en schitterende meren, maar ook met enorme gastvrijheid. Het échte gastvrije Hongarije ervaar je door bijvoorbeeld een wijntje te drinken op de Hongaarse laagvlakte in het zuidoosten van Hongarije of met een dampende kop koffie in een traditioneel koffiehuis in Boedapest.

Vind een vlucht naar Hongarije

Vliegen van Nederland naar Budapest Ferenc Liszt International Airport (BUD) is dagelijks rechstreeks mogelijk in ongeveer 2 uur vanaf Eindhoven Airport (EIN), Rotterdam the Hague Airport (RTM) en Amsterdam Schiphol (AMS). Bij vertrek vanaf Maastricht Aachen Airport (MST) en Groningen Airport Eelde (GRQ) moet je met een tussenstop rekening houden.

De tweede stad van Hongarije bereik je via Debrecen International Airport (DEB). Rechtstreekse vluchten naar Debrecen gaan meerdere keren per week vanaf Eindhoven en duren ruim 2 uur. Je kunt zoeken naar een geschikte vlucht door eerst een voor jou passende bestemming in Hongarije te selecteren.

De vliegreis naar Boedapest brengt je in een stad met veel afwisseling. Je kunt hier cultuur snuiven, winkelen, stappen en ontspannen. De stadswijk Boeda met de schitterende Burchtheuvel wordt verbonden met de stadswijk Pest door de indrukwekkende Kettingbrug. Pest verdient een bezoek vanwege haar winkelstraten, uitgestrekte parken en het Szechenyi-badhuis.

De vlucht naar Debrecen gaat naar een stad liggend op een eindeloze vlakte. Deze moet je zien vanwege haar vele mooie kerken, thermale baden en Nederlandse invloeden, waaronder het standbeeld van Michiel de Ruyter.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Hongarije

Hongarije is erg geschikt voor een citytrip naar bijvoorbeeld Boedapest of Debrecen, maar ook voor een skivakantie.

Het zuidoosten van Hongarije is rijk aan natuur en cultuur. Hier vind je Hongaarse wijnen, het traditionele dorpsleven, geneeskrachtig water, de poesta en bezienswaardige steden.

Bij het zoete Balatonmeer, ook wel de 'Hongaarse zee' genoemd, ben je bij een van de mooiste natuurlijke schoonheden in Hongarije en een fijne locatie voor een vakantie aan het water. Bezichtig de stadjes Badacsony, Keszthely en Hévíz.