Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Budapest

Alle huurauto’s in Budapest

Een auto huren in Budapest

De Hongaarse hoofdstad Budapest is een bruisende stad vol toeristische hoogtepunten en interessante bezienswaardigheden. Met een huurauto rijd je eenvoudig door de stad en kun je zelf bepalen wat je wilt bezoeken en wanneer. Voor vertrek reserveer je een online huurauto en direct na aankomst in Budapest heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt.

Autoverhuur in Budapest

Reserveer voor vertrek naar Budapest een online huurauto en geef aan welk type auto je voorkeur heeft. Begeef jezelf in het stadsverkeer met een compacte A-klasse of kies voor een comfortabele gezinswagen met airconditioning, waarmee je ook de prachtige omgeving van Budapest en de machtige Donau kunt verkennen. Vul de verschillende gegevens in en geef onder meer aan of de voorkeur uitgaat naar een handgeschakelde auto of dat je liever een automaat huurt. In de aankomsthal van Budapest Liszt Ferenc International Airport bevinden zich de bekende bedrijven voor autoverhuur in Budapest, waar je na aankomst direct de auto op kunt halen. De sleutels liggen op je te wachten, net als de stad. Uiteraard is het ook mogelijk dat de huurauto bij je hotel wordt afgeleverd. Geef dit eenvoudig aan bij de reservering en de autoverhuur Budapest komt naar je toe.

Verkeer en parkeren Budapest

Rijd langs het indrukwekkende Parlementsgebouw en steek de Donau een aantal keren over via de diverse bruggen die Buda en Pest met elkaar verbinden. Budapest is echter een grote stad met veel medeweggebruikers. Parkeren is in de stad doorgaans overal betaald. Let er altijd op dat het parkeerkaartje goed zichtbaar achter de voorruit ligt. Verspreid over de stad zijn er tal van parkeergarages waar je veilig kunt parkeren. De parkeertarieven kunnen contant worden betaald of per bankpas.

Ontdek Budapest

Ontdek Budapest met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.