Voordeligste vluchten naar Budapest

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 21 voor enkele vluchten en € 29 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jan 6, 2020

Engels van bemanning was erg slecht

Nov 25, 2019

Vlucht was prima op tijd.

Oct 22, 2019

Beenruimte wel beperkt

Sep 17, 2019

Kon wat goedkoper..

Aug 21, 2019

Zelfs cake en water gekregen

Aug 6, 2019

Helaas geen vegan snack aangeboden gekregen. Alleen kaas wrap werd uitgedeeld. Ik was best vroeg in de rij maar ze wilden mijn tas in het ruimen inchecken. Dit wilde ik niet. Mocht toch mee. Vegan keuze bij snack zou fijn zijn

Jun 25, 2019

Fijn dat handbagage gratis in het ruim mee mocht en extra accessorie naast handbagage is erg prettig!

Jun 25, 2019

Heel tevreden.

Jun 8, 2019

Jammer dat de vlucht vertraagd was, wel een prima vlucht verder!

Feb 18, 2019

Ik wist niet dat er wifi was??

Over Budapest

Budapest, beter bekend als 'De parel van de Donau', is een prachtige stad met voor ieder wat wils. De stad wordt in tweeën verdeeld door de rivier de Donau: Buda en Pest. Buda is het oude gedeelte van de stad met veel historische gebouwen, zoals de burcht. Het moderne gedeelte van de stad is Pest.

Vlucht naar Budapest

Vanuit Eindhoven Aiport (EIN), Maastricht Aachen(MST), Amsterdam Schiphol (AMS), Rotterdam The Hague airport (RTM) en Düsseldorf Internationaal (DUS) gaan er directe vluchten naar Budapest (BUD). Vanaf Groningen (GRQ) en Brussel (BRU) kan alleen met tussenstop naar Budapest worden gevlogen.Deze vluchten vinden dagelijks plaats met verschillende normale en budgetvliegmaatschappijen. Afhankelijk van de vertreklocatie zal de vlucht naar Budapest ongeveer 2 uur duren. Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Budapest. Door het online boeken van de tickets kun je prijzen vergelijken en makkelijk de gewenste data selecteren.

Van de luchthaven naar het centrum

De luchthaven van Budapest ligt ten zuidoosten van de stad. Er is maar één terminal in gebruik, waardoor je makkelijk de weg kan vinden. Er zijn verschillende uitstekende prijs/kwaliteit hotels in de buurt van de luchthaven. Ook is er op de luchthaven gratis wifi en zijn er bagagekluizen. Budapest is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De prijzen liggen lager dan de prijzen van het openbaar vervoer in Nederland, 65-plussers reizen zelfs gratis. Vanaf de luchthaven kun je de metro pakken, hiermee ben je binnen 20 minuten bij het centrum. Er vertrekken ook airportshuttles vanaf de luchthaven. Hiervoor dient u iets meer te betalen dan bij het openbaar vervoer, maar zij brengen u wel naar elke bestemming (bijvoorbeeld het hotel).Voor een taxi naar het centrum betaal je ongeveer 22 euro. Je kunt via verschillende bedrijven ook een auto huren, de prijzen hiervan variëren.

Informatie over vluchten naar Budapest

Luchthaven van aankomst Budapest
IATA-code aankomstluchthaven BUD

Populaire vluchten naar Budapest

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 21 voor enkele vluchten en € 29 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.