Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 895.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Budapest

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Budapest

Over Budapest

Budapest, beter bekend als 'De parel van de Donau', is een prachtige stad met voor ieder wat wils. De stad wordt in tweeën verdeeld door de rivier de Donau: Buda en Pest. Buda is het oude gedeelte van de stad met veel historische gebouwen, zoals de burcht. Het moderne gedeelte van de stad is Pest.

Vlucht naar Budapest

Vanuit Eindhoven Aiport (EIN), Maastricht Aachen(MST), Amsterdam Schiphol (AMS), Rotterdam The Hague airport (RTM) en Düsseldorf Internationaal (DUS) gaan er directe vluchten naar Budapest (BUD). Vanaf Groningen (GRQ) en Brussel (BRU) kan alleen met tussenstop naar Budapest worden gevlogen.Deze vluchten vinden dagelijks plaats met verschillende normale en budgetvliegmaatschappijen. Afhankelijk van de vertreklocatie zal de vlucht naar Budapest ongeveer 2 uur duren. Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Budapest. Door het online boeken van de tickets kun je prijzen vergelijken en makkelijk de gewenste data selecteren.

Van de luchthaven naar het centrum

De luchthaven van Budapest ligt ten zuidoosten van de stad. Er is maar één terminal in gebruik, waardoor je makkelijk de weg kan vinden. Er zijn verschillende uitstekende prijs/kwaliteit hotels in de buurt van de luchthaven. Ook is er op de luchthaven gratis wifi en zijn er bagagekluizen. Budapest is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De prijzen liggen lager dan de prijzen van het openbaar vervoer in Nederland, 65-plussers reizen zelfs gratis. Vanaf de luchthaven kun je de metro pakken, hiermee ben je binnen 20 minuten bij het centrum. Er vertrekken ook airportshuttles vanaf de luchthaven. Hiervoor dient u iets meer te betalen dan bij het openbaar vervoer, maar zij brengen u wel naar elke bestemming (bijvoorbeeld het hotel).Voor een taxi naar het centrum betaal je ongeveer 22 euro. Je kunt via verschillende bedrijven ook een auto huren, de prijzen hiervan variëren.