Voordeligste vluchten naar Eilat

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Eilat

De Israëlisch badplaats Eilat ligt in het uiterste zuiden van het land, aan de Golf van Akaba. Dankzij het bescheiden formaat kun je de stad eenvoudig te voet verkennen. Bezoek het onderwaterobservatorium, ontdek de botanische tuin van Eilat en maak een kamelenrit in de omgeving of bezoek de indrukwekkende Timna-vallei. Een van de grootste trekpleisters van Eilat is het strand, waar je fijn, kalm water en indrukwekkende koraalriffen aantreft. Geniet daarnaast hier van het aangename klimaat. Zo profiteer je hier ’s winters van rond de 23 °C en kan het er ’s zomers tot wel 40 °C worden!

Vliegen naar Eilat

Vanaf Luchthaven Amsterdam-Schiphol (AMS) vlieg je zo naar de Luchthaven Eilat (ETH)! Hierbij is er vaak een overstap nodig op Tel Aviv Ben Gurion Airport (TLV). Ook kun je vanaf bijvoorbeeld Brussels Airport (BRU) naar Eilat vliegen, waarbij je eveneens vaak een overstap in Tel Aviv hebt. Met de overstap inbegrepen ben je zowel vanaf de luchthaven van Brussel als Schiphol minimaal zo’n 8 uur onderweg. Verder vliegen er zowel budgetmaatschappijen als reguliere vliegtuigmaatschappijen naartoe. Houd er bij het uitzoeken rekening mee dat het in Eilat een uur later is dan in Amsterdam.

Voorzieningen op de luchthaven van Eilat

Omdat Eilat slechts een kleine stad van Israël is, tref je er een bescheiden luchthaven aan. Er vertrekken hier dan ook met name binnenlandse vluchten, met een enkele internationale vlucht. Verder is de luchthaven voorzien van een souvenirwinkeltje en enkele bars waar je terechtkunt voor een snack of drankje. Bestel een kopje koffie na het landen of bestel een koud drankje tijdens het wachten op je vertrekvlucht. Ook is er een geldwisselkantoor aanwezig en kun je hier terecht voor toeristische informatie. Verder zijn er geen autoverhuurbedrijven op het vliegveld aanwezig, maar je kunt hiervoor wel in Eilat zelf terecht. Omdat de Luchthaven Eilat en de stad zo compact zijn, bevindt de luchthaven zich midden in de stad. Hierdoor heeft de luchthaven zelf niet veel voorzieningen, maar met de stad op loopafstand heb je deze eigenlijk helemaal niet nodig!

Verder reizen vanaf de luchthaven van Eilat

Benieuwd naar hoe je vanaf de Luchthaven Eilat naar het centrum van de stad of het strand komt? Maak je geen zorgen, deze ligt namelijk op een toplocatie, in het centrum! Vanaf het vliegveld loop je al in 5 minuten naar het centrale park Gan Binyamin. Verder is het zo’n 10 minuten lopen naar het strand vanaf het vliegveld, ideaal! Geniet optimaal van je tijd in de stad, zonder tijd te hoeven verliezen met het reizen van en naar de luchthaven aan het begin en einde van je reis. Als je ook de omgeving van Eilat wilt zien, huur je in het centrum zo een auto. Trek eropuit en ontdek wat dit schitterende stukje Israël allemaal te bieden heeft.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Eilat, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Eilat op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Eilat

Luchthaven van aankomst Eilat
IATA-code aankomstluchthaven ETH

Populaire vluchten naar Eilat

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.