Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Voordeligste vluchten naar Israël

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Israël

Israël, een land in het midden oosten waar bijbelverhalen weer tot leven komen met prachtige oude steden en een lange kustlijn langs de Middellandse Zee. Het land grenst aan Egypte, Jordanië, Syrië, Libanon en de Palestijnse gebieden en biedt een verscheidenheid aan landschappen. De steden Jeruzalem en Tel Aviv vormen vanwege hun eeuwenoude historie een absoluut hoogtepunt.

Vind een vlucht naar Israël

Dagelijks vertrekken er meerdere vluchten vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) rechtstreeks naar de belangrijkste luchthaven van Israël, Ben Gurion International Airport (TLV). Zowel Jeruzalem als Tel Aviv zijn het makkelijkst te bereiken via deze luchthaven. De vluchten vertrekken meerdere malen per dag en hebben gemiddeld een vluchtduur van 4 uur 30 minuten. Daarnaast biedt luchthaven Brussels Airport (BRU) nog een rechtstreekse optie. Hiervandaan vertrekken eveneens meerdere vluchten per dag naar Ben Gurion Airport (TLV) waarvan de gemiddelde vluchtduur ook 4 uur 20 minuten bedraagt.

Kies je bestemming en het bijbehorende vliegveld verschijnt automatisch in het keuzemenu. Daarna kies je eenvoudig jouw vlucht. Ben Gurion International Airport (TLV) is voor Jeruzalem en Tel Aviv de belangrijkste luchthaven. Voor het zuiden is dit Ovda Airport (VDA).

Een vlucht naar Tel Aviv brengt je én naar de Middellandse Zee én naar de meest bruisende stad van Israël, modern en chique, het kloppend economisch hart. Maar Tel Aviv is ook een plek om te ontspannen met gezellige stranden en boulevards. Naar het zuiden kies je een vlucht naar de Negev woestijn . Maak hier een verkenningstocht op een kameel of met een jeep.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Israël

Israël is zowel geschikt voor een stedentrip als een strandvakantie. Ook voor een culturele rondreis heeft het land veel te bieden. Kies je bijvoorbeeld voor een stedentrip naar Jeruzalem, bezoek dan in ieder geval De Klaagmuur, de heilige plek voor de Joden.

Wil je bijkomen van alle cultuur, dan bezit Israël tal van badplaatsen waaronder Eilat aan de Rode Zee. Hier vind je het beroemde Coral Beach met zijn schitterende koralen vlak aan de kust.