Voordeligste vluchten naar Tel Aviv

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jan 7, 2020

Koffers dag later bezorgd ZEER SLECHTE communicatie

Nov 15, 2019

Nee

Nov 11, 2019

Altijd fijn om ElAl te vliegen.

Oct 14, 2018

None

Over Tel Aviv

Een vlucht naar Tel Aviv brengt je naar een wereldstad in de centrale kuststreek van Israël. Deze moderne stad met vele modezaken, restaurants en musea heeft een rijke historie. Hoge, witte gebouwen in Bauhausstijl geven Tel Aviv de bijnaam 'witte stad'. Trendy clubs en bars zorgen voor een bruisend nachtleven. Ook staat de stad dankzij prachtige stranden bekend als zonbestemming.

Vluchten naar Tel Aviv

Dagelijks vertrekken er van verschillende luchtvaartmaatschappijen vanuit Amsterdam (AMS) vluchten naar Tel Aviv (TLV). Online kun je gemakkelijk kiezen voor zowel een directe vlucht, als een vlucht met een tussenstop in Istanbul (IST), Moskou (SVO), Kiev (KBP) of Boekarest (OTP). Met hoofdzakelijk vertrektijden in de avond, boek je via internet een nachtvlucht naar Tel Aviv. De totale vliegtijd is ongeveer 4 uur en 30 minuten. In Tel Aviv is het één uur later dan in Nederland.

Luchthavens van Tel Aviv

Luchthavens in de omgeving van Tel Aviv zijn Ben Gurion (TLV) en Tel Aviv-Yafo Sde Dov (SDV). Ben Gurion Airport is de belangrijkste luchthaven en ligt ongeveer 15 km vanaf de metropool. Privé taxi's of 'sheruts', gedeelde taxidiensten, verzorgen ritten van en naar het vliegveld. Het is raadzaam om een officiële taxi te nemen. Andere vormen van openbaar vervoer zijn de shuttlebussen en buslijnen die je naar je bestemming brengen. Ook is er een treinstation op de luchthaven aanwezig. In verband met de sabbat rijden er geen bussen en treinen van vrijdagmiddag tot zaterdagavond. Taxi's rijden te allen tijde. Op Ben Gurion Airport zijn er naast internationale autoverhuurbedrijven veel winkels, restaurants en bars aanwezig. Overige services zijn de geldwisselkantoren, banken en gebedsruimtes. Er bevinden zich geen hotels op de luchthaven, maar op korte afstand hiervan boek je gemakkelijk een verblijf in een hotel.

Vlieg je graag met Emirates of Lufthansa? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: Emirates Vluchten en Lufthansa Vluchten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Tel Aviv, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Tel Aviv op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Tel Aviv

Luchthaven van aankomst Ben Gurion
IATA-code aankomstluchthaven TLV
Naam aankomststad Tel Aviv

Populaire vluchten naar Tel Aviv

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.