Voordeligste vluchten naar Jeruzalem

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jan 7, 2020

Koffers dag later bezorgd ZEER SLECHTE communicatie

Nov 15, 2019

Nee

Nov 11, 2019

Altijd fijn om ElAl te vliegen.

Oct 14, 2018

None

Over Jeruzalem

Jeruzalem is een onmisbare bestemming voor iedereen die ook maar enigszins geïnteresseerd is in geschiedenis en religie. Locaties als de Tempelberg, de Westmuur en de Heilig Grafkerk liggen allemaal op korte afstand van elkaar in het oude deel van de stad. Naast al deze pracht en praal in de buitenlucht, is een bezoek aan de historische schatten in het Israëlmuseum en het indrukwekkende Holocaustmuseum Yad Vashem ook een absolute must. Boek via de website van Expedia je vlucht naar Jeruzalem en schouw het allemaal van dichtbij aan.

Vliegen naar Jeruzalem

Voor een uitstapje naar Jeruzalem kun je het beste online een vlucht boeken naar Ben Gurion International Airport (TLV), dat in feite aan de rand van de stad Tel Aviv ligt en om die reden in de volksmond ook wel bekend staat als Tel Aviv Ben Gurion Airport. Laat je door de naam echter niet van de wijs brengen, want de luchthaven ligt aan de snelweg 1, waarmee je binnen een uurtje rijden al in Jeruzalem bent. Vanaf de Luchthaven Schiphol (AMS) vertrekken dagelijks meerdere rechtstreekse vluchten die je in zo'n 4 à 5 uur naar de Luchthaven Tel Aviv brengen. Op dit traject vliegen voornamelijk grotere internationale maatschappijen. Woon je in de buurt van de Duitse grens, dan is een rechtstreekse vlucht vanaf Düsseldorf Airport (DUS) een goed alternatief; helemaal als je bedenkt dat de vluchttijd vanaf hier nog iets korter is. Ook vanaf Brussels Airport (BRU) gaan dagelijks verschillende directe vluchten die er ongeveer net zo lang over doen als die vanaf Schiphol. Houd er bij het plannen van je reis wel rekening mee dat het in Israel een uur later is dan in Nederland.

Voorzieningen op de luchthaven van Jeruzalem

Ben Gurion is de belangrijkste internationale luchthaven van Israël. Er zijn hier dan ook genoeg voorzieningen te vinden die het wachten op je vlucht wat aangenamer maken. Zo kun je bijvoorbeeld nog even een cadeautje voor thuis halen bij de taxfreeshops, een hapje eten in een restaurant, heerlijk ontspannen in een van de lounges of nog snel een berichtje naar het thuisfront sturen dankzij de gratis wifi die op het hele vliegveld beschikbaar is.

Je reis vervolgen vanaf de luchthaven van Jeruzalem

Om vlug in de stad te komen, kun je het beste voordelig een auto huren op de luchthaven van Tel Aviv en vanaf daar via snelweg 1 richting Jeruzalem rijden. Nog goedkoper is het om de shuttlebus te nemen. Er gaan ook gewone bussen, maar die rijden, in tegenstelling tot de shuttlebus, niet op de sabbat. Als je direct voor de deur wilt worden afgezet, zijn taxi's een comfortabele optie. Spaar je liever wat geld uit, dan kun je ook een gedeelde taxi nemen. Deze doen er doorgaans wel wat langer over dan een gewone taxi. In de buurt van het vliegveld overnachten is mogelijk, maar het merendeel van de accommodaties bevindt zich in de stad zelf. Bekijk het volledige aanbod aan hotels in Jeruzalem om een idee te krijgen van wat er zoal beschikbaar is.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Jeruzalem, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Jeruzalem op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Jeruzalem

Luchthaven van aankomst Jeruzalem
IATA-code aankomstluchthaven TLV

Populaire vluchten naar Jeruzalem

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.