Voordeligste vluchten naar Gatwick

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Feb 13, 2020

Zeer vriendelijke mevrouw tijdens de check in

Feb 12, 2020

-

Jan 13, 2020

Prima landing

Dec 31, 2019

Zie opmerkingen over stoelkeuze op de vlucht van BA. Dat geldt hier ook.

Dec 29, 2019

Bagage op city duurde best lang

Dec 26, 2019

Te weinig opberg ruimte.

Dec 12, 2019

Weinig stoel / beenruimte! ☹️

Dec 7, 2019

Nee, prima gereisd, en op tijdschema.

Dec 1, 2019

Too late into the air, its a pitty

Nov 19, 2019

Heb met name genoten van het geboden entertainment (Games: Schaken, met 3 moeilijkheidsgraden, en keuze tussen wit of zwart) tijdens de vlucht, de uren (dat waren er vele) vlogen voorbij voor ik er erg in had. Ook de goede sfeer en hulpvaardigheid van het personeel viel mij positief op. Geserveerd eten en drinken is goed tot lekker.

Over Gatwick

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Gatwick? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Gatwick. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Gatwick bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Gatwick, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Gatwick op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Gatwick

Luchthaven van aankomst Gatwick
IATA-code aankomstluchthaven LGW
Naam aankomststad Londen

Populaire vluchten naar Gatwick

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.