Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Voordeligste vluchten naar Verenigd Koninkrijk

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Verenigd Koninkrijk

Reis naar het Verenigd Koninkrijk en bezoek de vier specifieke 'landen': Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Elk van deze gebieden heeft een eigen cultuur, taal en vlag. De hoofdstad is Londen, waar de beroemde Big Ben te vinden is.

Vind een vlucht naar Verenigd-Koninkrijk

Vanuit Amsterdam Schiphol (AMS) vlieg je in 1 uur 20 minuten direct naar Cardiff Airport (CWL), de luchthaven van Wales. Meerdere keren per dag vlieg je met een vluchttijd van 1 uur vanuit Amsterdam naar de kleinere luchthavens buiten Londen, namelijk naar het noordoostelijke Luton Airport (LTN), het noordwestelijke Stansted Airport (STN) waar vele budgetmaatschappijen landen, het westelijke Southend Airport (SEN) en in het centrum van Londen, City Airport (LCY). Naar de hoofdstad van Schotland, Edinburgh Airport (EDI) vlieg je dagelijks met een directe vlucht in 1,5 uur. Een directe vlucht naar de Noord-Ierse hoofdstad Belfast Int'l Airport (BFS) duurt 1 uur 40 minuten. Midden in Engeland ligt Manchester. Met een directe vlucht ben je in 1 uur 15 minuten op Manchester Airport (MAN).

Online kun je je vluchtbestemming selecteren en je gewenste vlucht kiezen. Er zijn vele vluchten naar Londen. Breng een bezoekje aan de bekende Tower Bridge, maak een rondje in de London Eye of ga shoppen in Harrods. Met een vlucht naar Manchester, reis je naar een Engelse stad, vooral bekend om het voetbalteam Machester United. Hier zijn ook de arbeiderswijkjes boeiend, waar veel vintage-winkeltjes en gezellige restaurantjes zijn. Of kies voor een vlucht naar Edingburgh en luister naar de doedelzakspelers, breng een bezoek aan het kasteel Edinburgh of wandel langs de 273.000 planten van de Botanische tuinen.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Verenigd-Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk is geschikt voor stedentrips, zakenreizen, groeps- of rondreizen met een auto en natuurvakanties.

Het Lake-District in het Noord-Engeland is aantrekkelijk voor de wandelaar. In dit natuurgebied kun je lange wandel- en fietstochten maken. Iets ruiger zijn de Schotse Hooglanden of de Noord-Ierse kust. Wil je meer weten over bezienswaardigheden? Kijk dan in de online reisgidsen over Verenigd-Koninkrijk.