Goedkope vluchten naar Bristol

Voordeligste vluchten naar Bristol

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 14 voor enkele vluchten en € 69 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Aer Lingus
easyJet
Aer Lingus
KLM
easyJet
KLM
Lufthansa
KLM
KLM
KLM

Over Bristol

Bristol is een oude Engelse havenstad van waaruit in vroeger tijden ontdekkingsreizigers eropuit trokken om de wereldzeeën te verkennen. Ook vandaag de dag speelt de haven nog een belangrijke rol. De stad heeft prachtige oude architectuur en ook de omgeving biedt een overvloed aan historie, met onder meer een fraaie eeuwenoude kathedraal, Romeinse villa's en heuvelforten uit de ijzertijd. Bristol ligt in een mooie landelijke omgeving en biedt volop mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in het land van de Britten.

Met het vliegtuig naar Bristol

Dagelijks gaan er tientallen vluchten naar Bristol [BRS] vanaf Schiphol [AMS] en Rotterdam [RTM]. Rechtstreekse vluchten gaan alleen vanaf Schiphol en brengen je in een uur en kwartier naar de Zuidwest-Engelse havenplaats. Zowel reguliere als lowcostmaatschappijen vliegen op Bristol en Expedia.nl biedt deze tickets tegen zo voordelig mogelijke prijzen aan. Gebruik onze zoekwizard, filters en sorteeropties om vluchten en prijzen te vergelijken om de voordeligste vlucht te reserveren.

Voorzieningen op de luchthaven en accommodaties in Bristol

Bristol Airport [BRS] ligt zo'n 13 kilometer van het centrum van Bristol. In de Tweede Wereldoorlog was het een luchtmachtbasis van de RAF. Nu staat er een kleine, maar drukke luchthaven midden in een prachtige landelijke omgeving die miljoenen passagiers per jaar verwerkt. Bristol Airport heeft een terminal met 2 verdiepingen en beschikt over voorzieningen als dutyfreeshops, een restaurant, bars en cafetaria's, geldwisselkantoren en geldautomaten. Verbindingen met de stad en omgeving zijn ook prima: bussen en taxi's staan klaar om je naar je bestemming te brengen en een speciale shuttle brengt je naar het treinstation. In de terminal vind je bovendien balies van een aantal grote autoverhuurbedrijven, waar je ook via Expedia.nl van tevoren een auto kunt boeken. Hoewel er wel plannen zijn voor een hotel op de luchthaven, zijn die op het moment van schrijven nog niet gerealiseerd. In de directe omgeving zijn echter een hoop accommodaties te vinden, waarvan het merendeel 3-sterrenaccommodaties. In een iets grotere cirkel zijn echter ook verschillende 2- en 4-sterrenaccommodaties te vinden.

Mogelijkheden die Expedia.nl voor Bristol biedt

Expedia.nl biedt talloze vluchten naar Bristol [BRS] aan. Kijk dus regelmatig op Expedia.nl voor goedkope vliegtickets naar Bristol en zoek via de wizard naar een vroegboekticket of misschien zelfs een last-minutevlucht. Handig is ook dat je met onze zoekwizard en filters de vluchten op kenmerken kunt sorteren en prijzen kunt vergelijken. Wist je trouwens dat je op Expedia.nl nog meer kunt besparen door een vlucht en hotel te combineren? Zo profiteer je van een aantrekkelijke korting door via onze website de vlucht + hotel te boeken die bij je budget en vakantieplannen passen.

Hulp bij het boeken

Als je bij het boeken telefonische hulp nodig hebt, aarzel dan niet om ons op te bellen. De klantenservice is van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur bereikbaar op het nummer 020 200 84 59 (lokaal tarief). Houd het reisplannummer bij de hand wanneer je belt, zodat we je sneller kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Bristol

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 14 voor enkele vluchten en € 69 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

easyJet
easyJet