Goedkope vluchten naar Manchester

Voordeligste vluchten naar Manchester

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 60 voor enkele vluchten en € 76 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Eurowings
KLM
Jet2
easyJet
easyJet
Iberia
easyJet
Eurowings
Jet2
Lufthansa

Over Manchester

Manchester is een bruisende stad in Engeland. In het overdekte winkelcentrum Arndale en daaromheen kun je uitstekend shoppen, er is zelfs een heel vintage gedeelte in Oldham Street. Er is een keur aan leuke restaurantjes en uitgaansgelegenheid en de Kathedraal van Manchester is het bekijken waard. Ook de sportliefhebber komt aan zijn trekken, want dit is de stad van Manchester United en Manchester City!

Vluchtopties naar Manchester

Vanaf Schiphol (AMS) gaan er dagelijks tien vluchten rechtstreeks naar Manchester Airport (MAN) van zowel budget airlines als reguliere luchtvaartmaatschappijen. De vluchten naar Manchester zijn verdeeld over de gehele dag, van 's ochtends vroeg tot 's avonds. Vanaf vliegveld Eindhoven (EIN) gaat er vier maal per week een vlucht naar Manchester met een budget-airline. Er is dus volop keuze, zodat je de vlucht kunt kiezen die het beste aansluit op jouw plannen. Een vlucht vanuit Nederland duurt ongeveer anderhalf uur, vanaf zowel Amsterdam als Eindhoven. Houd er wel rekening mee dat het in Groot-Brittannië één uur vroeger is dan in Nederland.

Luchthaven van Manchester

Op de luchthaven van Manchester kun je duty free shoppen, eten in één van de vele restaurantjes, of rustig zitten in een lounge. Als je graag dichtbij de luchthaven overnacht zit je hier goed, want rondom de luchthaven zijn er diverse uitstekende hotels, variërend van twee tot vier sterren. Om vanaf het vliegveld naar het centrum van Manchester te gaan kun je gebruik maken van een taxi, of je kunt een auto huren als je liever zelf rijdt. Maar er is ook een treinstation op het vliegveld vanaf waar elk uur meerdere treinen naar het centrum gaan. Tevens is er een busservice die 24 uur per dag beschikbaar is en je brengt waar je moet zijn.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Manchester, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Manchester op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Populaire vluchten naar Manchester

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 60 voor enkele vluchten en € 76 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

KLM
easyJet