Goedkope vluchten naar Bath

Voordeligste vluchten naar Bath

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 50 voor enkele vluchten en € 102 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Eurowings
British Airways
British Airways
Brussels Airlines
easyJet
Brussels Airlines
British Airways
British Airways
easyJet
Brussels Airlines

Over Bath

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bath? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Bath. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Bath bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Bath, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Bath op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Bath vliegveld genoemd?
Als je met het vliegtuig komt, is het selecteren van een vliegveld eenvoudig; Bath heeft maar één luchthaven, Bristol (BRS-Internationale luchthaven Bristol).
Hoe ver is BRS van het centrum van Bath?
BRS is 25 kilometer van het centrum van Bath, dus wees voorbereid op een kort reisje voordat je in het centrum van de stad bent.
Kan ik nu naar Bath vliegen?
Bezoek onze Covid-19 Travel Advisor om meer te ontdekken over de huidige reisbeperkingen voor Bath voordat je op je vlucht stapt. Alle details rondom COVID-19, van officiële gezondheidsadvieze tot aan quarantainemaatregelen, worden hier continu geactualiseerd om jou te informeren.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Bath?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Bath kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Bath met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Bath, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Bath?
Bath wordt bediend door 86 airlines vanaf 242 bestemmingen wereldwijd.
Welke airlines vliegen op Bath?
KLM, British Airways, en Flybe voeren de meeste vluchten uit naar Bath. Het grootste aantal vluchten komt binnen vanuit Amsterdam Oud-Zuid. KLM heeft het grootste aanbod op deze route.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Bath?
Een reis naar Bath boeken is zo gepiept met keuze uit 5.222 non-stop vluchten per week.
Van waaruit vertrekken de meeste vluchten naar Bath?
Verreweg het grootste aantal vluchten naar Bath arriveert vanuit Stadscentrum, Dublin of Centrum.
Hoelang duurt de vlucht naar Bath?
Als Stadscentrum je vertrekpunt is, ben je ongeveer 2 uur en 9 minuten onderweg voordat je in Bath landt. Van vertrek tot aankomst vanaf Dublin naar deze luchthaven duurt meestal 1 uur en 18 minuten en vanaf Centrum is het 4 uur en 37 minuten vliegen.
Hoe boek je de goedkoopste vliegtickets naar Bath?
Je kent er vast ook wel een: de reiziger die op de een of andere manier keer op keer de voordeligste vliegtickets bemachtigt. Wil je weten hoe voor jouw vlucht naar Bath? Wacht niet tot het laatste moment met het reserveren van je tickets. Maar dat is niet de enige tip. Door wat onderzoek te doen online, kun je ontdekken of er meerdere vliegvelden in de buurt zijn. De prijzen verschillen meestal op basis van de luchthaven die je kiest. Vergeet ook niet om vluchtprijzen van diverse vliegtuigmaatschappijen te vergelijken. De laatste tip: je kunt ook van betere prijzen profiteren door snel te boeken. Als je een spotprijs ziet, wacht dan geen moment! Grijp je kans zodra die zich aandient!Hoe kom je je vlucht naar Bath het beste door?We hebben alle info verzameld die je nodig hebt om meer te kunnen genieten van je tijd in de lucht. Steek wat op van onze tips en trucs en je bent in een mum van tijd aan je avontuur in Bath begonnen.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Een vlucht kan best ontspannen zijn als je de juiste spullen inpakt. Op de eerste plaats: een paar toiletartikelen. Fijn om bij je te hebben, zijn een tandenborstel en deo, een paar schone kleren, maar ook één of twee magazines. Houd ook een plekje vrij voor je smartphone en een oplader, medicijnen als je die gebruikt en een nekkussen als je dat fijn vindt. Het belangrijkst zijn natuurlijk je paspoort, reispapieren en je bankpas of creditcard.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Kijk goed of er geen zakmes of ander scherp voorwerp (zoals een schaartje) per ongeluk in je handbagage verstopt zit. Andere verboden items zijn ontvlambare of explosieve stoffen, zoals gas en gasflessen, en gels en vloeistoffen in verpakkingen van meer dan 100 milliliter per stuk.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • De smalle gangpaden van een vliegtuig zijn niet geschikt voor een modeshow. Draag comfortabele kleding en vergeet niet om een trui of vest mee te nemen, aangezien het fris kan worden tijdens een langeafstandsvlucht. Platte, dichte schoenen zijn ook een slimme keuze.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening DVT (diepe veneuze trombose) die veroorzaakt wordt door verminderde bloedcirculatie door langdurig stil te zitten. Je kunt het risico hierop verkleinen op verschillende manieren. Trek compressiekousen of -sokken aan, drink veel water en zit niet te lang stil. Loop regelmatig rond door de cabine of probeer wat simpele oefeningen te doen vanuit je stoel.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Bath vliegt?
Het antwoord is simpel: wees goed georganiseerd. We hebben wat tips voor je op een rij gezet waarmee je zo door de beveiliging heen bent. Dus Bath, je komt eraan:

  • Als eerste zijn je instapkaart en paspoort nodig bij de beveiligingscontrole. Zorg ervoor dat je deze snel kunt pakken, zodat je de boel niet ophoudt.
  • Nu is het tijd voor de securityscanner. Doe alles uit of af wat mogelijk geluid maakt als je door de poort gaat. Doe ook je jas uit en stop eventuele oordopjes of koptelefoon in de bak.
  • Je zult een kort moment afstand van je digitale wereld moeten doen. Je smartphone, laptop en eventuele andere elektronische apparaten dienen ook apart gescand te worden.
  • Wil je het vliegtuig in met cologne of parfum? Geen probleem. Zolang de fles of verpakking niet groter is dan 100 milliliter én je deze in een afgesloten, doorzichtige zak hebt verpakt, mag het met je mee in de cabine.
  • De juiste schoenenkeuze kan je een hoop tijd besparen. Laarzen en andere stevige stappers dien je vaak uit te doen voor extra controle. Lichte sneakers meestal niet.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden items in je handbagage hebt zitten. Wil je scherpe voorwerpen, zoals een zakmes of schaar, meenemen op reis? Stop ze dan in je ruimbagage. Ze zijn niet toegestaan aan boord.

Informatie over vluchten naar Bath
Luchthaven van aankomstHeathrow
IATA-code aankomstluchthavenLHR
Naam aankomststadLonden
Vluchtprijs€ 101

Populaire vluchten naar Bath

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 50 voor enkele vluchten en € 102 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

British Airways
Brussels Airlines