Topactiviteiten in Bath

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Paradetuinen bevat een tuin, een kasteel en historische architectuur

Wat kun je allemaal doen in Bath?

Ontdek samen met Expedia hoe je kunt genieten van het beste dat Bath te bieden heeft! Als je van plan bent om Bath te bezoeken, kunnen wij je laten zien wat de mooiste en best bezochte bezienswaardigheden zijn en je helpen om de meest interessante activiteiten en excursies te vinden. Of je nu lekker met je gezin naar Bath reist, een romantische trip voor twee wilt maken of een zakelijk bezoek brengt, wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op een onvergetelijke vakantie die aan al je verwachtingen voldoet.

Bezienswaardigheden in Bath

Bath biedt talloze leuke bezienswaardigheden. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de beste accommodaties in Bath en laten je zien wat de mooiste plekjes zijn in de buurt van je hotel en de omliggende omgeving. Zo weet je precies waar je heen moet, wat er te zien is en wanneer. Bekijk alle bezienswaardigheden in een handig overzicht zodat je maximaal van je vakantie kunt genieten. Wij zorgen ervoor jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets mist.

Als je van plan bent om Bath te bezoeken, bekijk dan eens onze handige gidsen met een beschrijving van alle bezienswaardigheden in de regio zodat je voor je vertrek alvast alle leuke excursies kunt plannen. Bath heeft voor elk wat wils. Dus of je je nu wilt uitleven tijdens een actieve zomervakantie, je relatie wilt vieren met een romantisch rendez-vous of jezelf wilt verwennen met een ontspannen tripje naar een resort, je zult je in Bath zeker kunnen vermaken.

Evenementen in Bath

Wil je je tijdens je verblijf graag onderdompelen in de lokale cultuur? Bekijk dan voor je op reis gaat of er tijdens je verblijf leuke evenementen in Bath plaatsvinden. Van festivals tot lokale folklore, bepalen wat een bezoekje waard is in Bath kan veel kostbare tijd opslokken. Met onze hulp plan je je vakantie echter eenvoudiger dan ooit. Wat je ook wilt doen, of je nu een gezinsvakantie in de buitenlucht wilt, de plaatselijke keuken van Bath wilt ontdekken of jezelf wilt onderdompelen in kunst & cultuur, dankzij onze gidsen met alle evenementen van Bath geniet je gegarandeerd van een zorgeloze vakantie, in welk seizoen je ook komt. Fijne vakantie!


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Leuke bezienswaardigheden

1. Thermae Bath Spa

Thermae Bath Spa biedt zowel overdekte baden als baden in de buitenlucht en op een moderne en chique locatie. Geniet van massages en beautybehandelingen en ontspan in het warme water van de baden. Het water in de baden is afkomstig uit bronnen die ruim 2000 jaar geleden al door de Kelten en Romeinen werden gebruikt.
Meer informatie
Thermae Bath Spa bevat bewegwijzering en een dagje spa

2. Royal Crescent

De Royal Crescent wordt beschouwd als een van de meest indrukwekkende voorbeelden van georgiaanse architectuur in het Verenigd Koninkrijk. Vanaf deze plek kijk je uit op het groene gazon van het Royal Victoria Park. De Royal Crescent bestaat uit privéhuizen, maar een deel van de woningen doet dienst als een luxe vijfsterrenhotel. Er zijn op deze plek veel televisieseries en films opgenomen, waaronder Persuasion en The Duchess. Zorg dat je wat tijd uittrekt om een bezoek te brengen aan het museum dat op nummer 1 van de Royal Crescent is gehuisvest. Er zijn hier schitterende meubels en kunststukken uit de 18e eeuw te zien.
Meer informatie
Royal Crescent inclusief historische architectuur

3. Theatre Royal Bath

Neem een kijkje in het sierlijke Theatre Royal Bath en woon een van de leuke voorstellingen bij. Geniet van een voorstelling in het schitterend versierde Main House of in de moderne Ustinov Studio. Neem je kinderen mee naar het Egg Theatre, waar voorstellingen voor alle leeftijden worden gegeven.
Meer informatie
Koninklijk theater van Bath inclusief cafés, een stad en historische architectuur

4. Abdij van Bath

Bath Abbey is het spirituele centrum van de stad en is een schitterend voorbeeld van de perpendiculaire gotische stijl. De kerk heeft een grote aantrekkingskracht op zowel lokale inwoners als toeristen en kent een kerkelijke gemeenschap die uit honderden mensen bestaat. In dit indrukwekkende kerkelijke bouwwerk kun je een religieuze dienst, concert of lezing bijwonen.
Meer informatie
Abdij van Bath bevat een plein, historische architectuur en een kerk of kathedraal

5. Jane Austen Centrum

Zodra je bij het Jane Austen Centre aankomt, weet je dat je op de goede plek bent. Bij de ingang staat namelijk een levensgrote pop die de schrijfster moet voorstellen. Bekijk de tentoonstellingen over het leven en de werken van Jane Austen en verkleed je in kleding uit die tijd voor een leuke foto. Geniet in de Regency Tea Room van een heerlijk kopje thee en volg een van de stadswandelingen door Bath.
Meer informatie
Jane Austen Centrum inclusief interieur

Populaire plekken om te bezoeken

Buurten van Bath

Steden in de buurt van Bath