Goedkope vluchten naar Edinburgh

Voordeligste vluchten naar Edinburgh

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 39 voor enkele vluchten en € 80 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
easyJet
KLM
Brussels Airlines
Transavia
KLM
Brussels Airlines
KLM
KLM
KLM

Over Edinburgh

Aan de oostkust van Schotland ligt de bijzondere stad Edinburgh, waar veel middeleeuwse architectuur te bewonderen is. De stad staat bekend om het sfeervolle centrum, dat de ideale uitvalsbasis vormt voor een weekendje shoppen. Ook als cultuurliefhebber zul je hier je ogen uitkijken dankzij de 19e-eeuwse monumenten, het historische Edinburgh Castle en de kleine steegjes die overal in de stad te vinden zijn.

Vluchtopties naar Edinburgh

Per week gaan er dagelijks zo’n 10 rechtstreekse vluchten van Schiphol [AMS] naar Edinburgh Airport [EDI]. Vanaf Schiphol duurt de vlucht ongeveer anderhalf uur. Je kunt dus gemakkelijk ’s ochtends vliegen en nog steeds van een hele dag Edinburgh genieten. Als je in de buurt van de Duitse grens woont, is het misschien ook handig om te kijken naar vluchten vanaf Weeze [NRN]. Hier kun je gemiddeld 3 keer per week richting Edinburgh vliegen, op 2 tot 4 verschillende tijden per dag (al kunnen deze schema’s veranderen). Vanaf Schiphol vertrekken zowel budget- als reguliere vliegtuigmaatschappijen, terwijl Weeze uitsluitend budgetvluchten aanbiedt. Het is dus zeker de moeite waard om de verschillende vluchten van de twee vertrekpunten met elkaar te vergelijken. Via Expedia.nl kun je gemakkelijk een overzicht krijgen van alle vluchten naar deze bestemming.

Luchthaven Edinburgh

Het vliegveld van Edinburgh bevindt zich op ongeveer 12 kilometer ten westen van de hoofdstad van Schotland. Het is van alle gemakken voorzien, met meerdere WiFi-hotspots, verschillende restaurants en een zeer groot winkeloppervlak. Daarnaast bieden een aantal vliegtuigmaatschappijen een inchecksysteem met selfservice aan, waardoor je alles zelf voor je vlucht kunt regelen. Vlakbij het vliegveld kun je kiezen uit een groot aanbod aan hotels. Om het centrum van Edinburgh te bereiken kun je het beste de taxi of bus nemen. Er is geen treinstation bij het vliegveld zelf, maar met de bus of taxi kun je gemakkelijk de dichtstbijzijnde treinstations bereiken. Naar het centrum doet de bus er ongeveer 25 minuten over, net als de taxi. Als je een auto wilt reserveren bij het vliegveld, kun je dat gemakkelijk via Expedia.nl regelen. Hier heb je de keuze uit verschillende autoverhuurders, die je in een oogopslag kunt vergelijken.

Boekingen & tickets

Voor het boeken van vluchten naar Edinburgh kun je op Expedia.nl kijken, waar je een handig overzicht van het aanbod vindt. Bekijk de site regelmatig om de nieuwste vluchten te bekijken, die tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden. Gebruik de wizard om naar specifieke vluchten te zoeken of bekijk de laatste aanbiedingen. Je kunt ook de prijzen van luchthavens in de omgeving zoals Weeze vergelijken en zo meer alternatieven ontdekken. Wist je ook dat je op Expedia.nl nog meer bespaart als je een vlucht met een hotel combineert, en er zelfs een auto bij kunt huren? Kies de vlucht + hotel + auto die bij je vakantieplannen passen en profiteer van de opgeleverde besparingen.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Edinburgh, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Edinburgh op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Edinburgh

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 39 voor enkele vluchten en € 80 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia