Populaire hotels in Glasgow

Zie alle 158 hotels in Glasgow

Recente beoordelingen in Glasgow

Inhoud Verbergen

Verfijn je zoekopdracht

Vind een hotel in Glasgow

Glasgow is de grootste plaats van Schotland en als eerste niet-hoofdstad uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa. ‘t Is ook al eens bekroond tot Britse Stad van Architectuur en Design en vormt samen met Londen de belangrijkste shopbestemming van het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder en kom meer te weten over het hotelaanbod in en rondom Glasgow.

1-sterhotels in (de buurt van) Glasgow

Het aantal 1-sterhotels is behoorlijk beperkt. Kies bijvoorbeeld voor een van de budgetaccommodaties die beschikt over gratis wifi en een 24-uursreceptie.

Voor een vanaf-prijs van € 51* kun je een hostel boeken.

2-sterrenhotels in (de buurt van) Glasgow

Het 2-sterrenaanbod is iets groter en telt ongeveer 10 accommodaties. Deze hebben verschillende locaties: een aantal zit in Glasgow City Centre (het centrum), terwijl er ook een paar in South Side zijn gevestigd. In dit zuidelijk gelegen gebied kun je een wandeling maken door Europa’s beste park van 2008, het Pollok Park. Voetbalfans zullen vooral Hampden Park (thuisbasis van Queen’s Park FC) en het Ibrox Stadium (strijdtoneel van Rangers FC) willen bezoeken. Een aantal van de accommodaties biedt trouwens een gratis ontbijt aan.

Voor een vanaf-prijs van € 51* kun je een 2-sterrenhotel in South Side boeken.

3-sterrenhotels in (de buurt van) Glasgow

Het 3-sterrenaanbod is het grootst en bestaat uit zo’n 50 accommodaties, waaronder business-, milieuvriendelijke en huisdiervriendelijke hotels. Een meerderheid van de 50 verblijven beschikt over, onder andere, een restaurant en internet, en een aantal biedt ook (24-uurs)roomservice.

Wil je graag midden in het centrum van Glasgow overnachten? Boek dan een 3-sterrenhotel rondom George Square, op loopafstand van de Kathedraal van Glasgow. Shopaholics: voor jullie is dit een strategische locatie, want je loopt zo Argyle Street, Sauchiehall Street en Buchanan Street (winnaar Great Street Award 2008) in.

Voor een vanaf-prijs van € 87* kun je een 3-sterrenhotel in de buurt van George Square boeken.

4-sterrenhotels in (de buurt van) Glasgow

Wie van luxe en een groot aanbod aan faciliteiten houdt, kan kiezen uit ongeveer 25 4-sterrenaccommodaties, zoals spahotels met een sauna, healthclub en binnenzwembad. De hotels uit het 4-sterrenaanbod zijn o.a. te vinden in Merchant City, ten oosten van het commerciële centrum, en in het horecarijke West End, dat populair is vanwege de Glasgow Botanic Gardens.

Voor een vanaf-prijs van € 107* kun je een 4-sterrenhotel in West End boeken.

5-sterrenhotels in (de buurt van) Glasgow

Tot slot de 5-sterrenhotels, die je ongeveer op één hand kunt tellen en waarvan de meeste gevestigd zijn in het Financial District in het centrum. De lijst aan faciliteiten van deze accommodaties is erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan een fitnessruimte, bar/lounge en een volledig uitgeruste spa.

Voor een vanaf-prijs van € 111* kun je een 5-sterren luxehotel in het centrum boeken.

Overnacht je ’t liefst in de buurt van Glasgow International Airport? Dat kan ook!

* De vermelde vanaf-prijzen zijn ter indicatie. De uiteindelijke prijs kan hoger of lager uitvallen, afhankelijk van o.a. het jaargetijde en eventuele aanbiedingen. Voor actuele prijzen ga je naar Expedia.nl en vul je jouw reisgegevens in.