Goedkope vluchten naar Nottingham

Over Nottingham

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Nottingham? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Nottingham. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Nottingham bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Nottingham, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Nottingham op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Nottingham vliegveld genoemd?
Als je met het vliegtuig komt, geen zorgen over je vliegveldkeuze; Nottingham heeft maar één luchthaven, East Midlands (EMA).
Hoe ver is East Midlands (EMA) van het centrum van Nottingham?
EMA is 19 kilometer bij Nottingham vandaan. Maak het jezelf makkelijker door vooraf je reisschema naar het centrum uit te stippelen.
Kan ik nu naar Nottingham vliegen?
Om up-to-date informatie te vinden over vluchten naar Nottingham, kun je een bezoek brengen aan onze Covid-19 Travel Advisor. Hier lees je alles wat je wilt weten over eventuele reisbeperkingen en of er een quarantaine vereist is zodra je arriveert.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Nottingham?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Nottingham kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Nottingham met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Nottingham, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld als je naar Nottingham vliegt?
Met slechts één luchthaven in Nottingham, duurt het niet lang voordat je je vlucht te pakken hebt. East Midlands (EMA) ligt 19 kilometer van de stad.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Nottingham?
Er zijn 6 vliegtuigmaatschappijen die Nottingham verbinden met 56 bestemmingen over de hele wereld.
Welke airlines vliegen naar Nottingham?
Ryanair, Jet2, en TUI Airways voeren de meeste vluchten uit naar Nottingham. Het grootste aantal vluchten komt binnen vanuit Can Pastilla. Ryanair heeft het grootste aanbod op deze route.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Nottingham?
Naar je volgende bestemming vliegen, is een stuk prettiger zonder tussendoor te hoeven overstappen. Als je naar Nottingham reist, heb je elke week 286 rechtstreekse vluchten om uit te kiezen.
Waar komen de populairste vluchten naar Nottingham vandaan?
Een groot aantal vluchten naar Nottingham komt vanuit Oude stad, Maria de la Salut of Can Pastilla.
Hoelang duurt de vlucht naar Nottingham?
Als je naar Nottingham reist vanuit Oude stad, duurt je vlucht ongeveer 2 uur en 41 minuten. Vertrek je vanuit Maria de la Salut, dan ben je zo’n 2 uur en 33 minuten onderweg. Vanaf Can Pastilla is de vluchtduur ongeveer 2 uur en 33 minuten.
Hoe vind je de goedkoopste vlucht naar Nottingham?
Wees vroeg met het reserveren van je vliegtickets naar Nottingham. Dat is een van de tactieken die de fervente reiziger vaak toepast. Zo snel mogelijk je vliegtickets reserveren, geeft je meestal meer opties en betere vliegdeals. Daarnaast is het ook een goed idee om wat online onderzoek te doen en verschillende opties te vergelijken. Als Nottingham meerdere luchthavens heeft, kun je misschien een voordelig vliegticket bemachtigen voor een kleiner vliegveld. De laatste tip: je kunt ook wat euro’s besparen door snel te boeken. Als je een goede deal vindt, wacht dan niet langer! Pak je kans zodra die zich aandient!Hoe overleef je je vlucht naar Nottingham?Als je niet goed voorbereid bent, kan een lange vliegreis een behoorlijke aanslag vormen op je lichaam. Maar geen zorgen: met deze tips heb je een relaxt begin van je trip in Nottingham.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Denk eraan om je paspoort en reisdocumenten, portemonnee en benodigde medicijnen in te pakken. Je wilt waarschijnlijk ook iets meenemen om de tijd goed door te komen. Iets om te lezen en je smartphone vol met je favoriete series zijn een paar goede opties. Als je van plan bent om onderweg je ogen dicht te doen, zijn een nekkussen een paar geluiddempende oordoppen zeker aan te raden. Vergeet daarnaast ook je tandenborstel en deodorant niet mee te nemen, zodat je fris en fruitig aankomt op je bestemming.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van niet toegestane items per luchtvaartmaatschappij verschilt, geldt doorgaans dat er niks mee mag dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden zijn schroevendraaiers, boren, vuurwerk en benzine. Ook sportuitrusting, zoals skistokken, en andere spullen die letsel kunnen toebrengen aan andere vliegtuigpassagiers, zoals pepperspray en wapens, worden niet toegestaan.

Wat aan te doen als je gaat vliegen:

  • De gangpaden in vliegtuigen zijn niet bestemd voor modeshows. Doe een comfortabele outfit aan en denk eraan om een vest mee te nemen, omdat de temperatuur nog wel eens daalt in de cabine. Ruim zittende platte schoenen zijn ook een goed idee.
  • Diepe veneuze trombose (DVT) vormt een potentieel risico tijdens langeafstandsvluchten. Dit kan veroorzaakt worden door slechte doorbloeding. Door regelmatig je voeten en benen te bewegen, kun je dit voorkomen. Een stevig paar compressiekousen helpt ook.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Nottingham vliegt?
De truc is eenvoudig: wees goed voorbereid. We hebben wat tips voor je op een rij gezet waarmee je zo door de beveiligingscontrole heen bent. Dus Nottingham, je komt eraan:

  • De security zal eerst willen zien dat je een geldig paspoort hebt en idem boardingpass. Stop deze dus niet te diep in je tas, maar zorg dat je ze snel kunt tonen.
  • Daarna worden jij en je handbagage gescand. Om dit zo vlot mogelijk te doorlopen, kun je beter alles uit- of afdoen wat het alarm mogelijk doet rinkelen. Items zoals jas, riem en earbuds dienen apart door de scanner te gaan.
  • Elektronische apparaten en gadgets, inclusief laptop en mobiele telefoon, dienen ook apart gescand te worden.
  • Vloeistoffen of gels, zoals tandpasta of lippenbalsem, dienen niet groter te zijn dan 100 milliliter per item. Ook dienen alle vloeibare items bij elkaar in een doorzichtige, afgesloten zak van maximaal 1 liter gepresenteerd te worden bij de controle.
  • Het is goed mogelijk dat je gevraagd wordt je schoenen uit te doen. Dus makkelijke sneakers zijn een goed idee.
  • Luchtvaartmaatschappijen staan doorgaans geen schaartjes of scherpe voorwerpen toe in de cabine. Wil je deze toch meenemen, stop ze dan in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Nottingham
Luchthaven van aankomstNottingham
IATA-code aankomstluchthavenEMA