Goedkope vluchten naar Southampton

Voordeligste vluchten naar Southampton

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 100 voor enkele vluchten en € 128 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM

Over Southampton

De havenstad Southampton ligt in het zuiden van Engeland. Rond 70 na Christus werd de stad door de Romeinen gesticht. In verschillende musea, zoals het “Museum of Archeology” en het “Tudor House Museum”, kun je van alles over de geschiedenis van Southampton te weten komen. Andere bezienswaardigheden in Southampton zijn het indrukwekkende havengebied, de middeleeuwse poort Bargate en de Southampton Walls.

Vlucht boeken naar Southampton

Southampton ligt, net als de rest van Groot-Brittannië, in de West Europese tijdzone. Ten opzichte van de tijd in Nederland is het in Southhampton een uur vroeger. Vluchten naar Southampton International Airport (SOU) vertrekken in Nederland vanaf de luchthaven Schiphol (AMS). Per dag zijn er meerdere directe vluchten naar Southampton mogelijk, die ongeveer een uur duren. Deze worden overigens door een budgetmaatschappij aangeboden.

Informatie over Southampton International Airport

Op het vliegveld van Southampton bevinden zich verschillende gezellige cafés en boekenwinkels. In het gedeelte voor vertrekkende passagiers ligt een duty free shop. In het hoofdgedeelte van het vliegveld is ook het grenswisselkantoor. Passagiers die vertrekken vanuit Southampton, kunnen de Priority Lounge bezoeken. Tegen betaling kun je hier in alle rust wachten en gebruik maken van Wifi en oplaadpunten voor telefoon of laptop. Als je geland bent in Southampton, is het mogelijk om op verschillende manieren verder te reizen. Er bestaan trein- en busverbindingen naar onder andere het centrum van Southampton. Verder is het mogelijk om bij de balie op het vliegveld of online een taxi te boeken. Hetzelfde geldt voor het boeken van een huurauto. In de binnenstad en in de buurt van het vliegveld vind je hotels in verschillende prijscategorieën. Hierover kun je online informatie vinden en het is ook mogelijk om op voorhand via het internet een hotelkamer te boeken.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Southampton, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Southampton op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Southampton

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 100 voor enkele vluchten en € 128 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

KLM
KLM