Goedkope vluchten naar Genua

Voordeligste vluchten naar Genua

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 88 voor enkele vluchten en € 129 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

ITA Airways
KLM
ITA Airways
Lufthansa
KLM
KLM
Lufthansa
KLM
Lufthansa
Lufthansa

Over Genua

Genua is een grote havenstad aan de Middellandse Zee. Het was eeuwenlang een rijke en machtige handelsstad en ademt nu een soort vergane glorie die het tot een interessante bestemming maakt. De beroemdste Genuees is ongetwijfeld Christoffel Columbus en de luchthaven bij de stad is dan ook naar hem genoemd. Naast bezienswaardigheden in de stad zoals het Casa di Cristoforo Colombo en het prachtige Acquario di Genova en de oude haven, is ook het golvende achterland met pittoreske plaatsjes zoals Cinque Terre, Portofino, Porto Venere en Chiavari de moeite waard om te verkennen.

Vluchten naar Genua

Er gaan dagelijks een heleboel vluchten van Schiphol [AMS] naar Genua [GOA], echter helaas geen rechtstreekse. Je vliegt altijd met minimaal 1 tussenstop en de kortste reisduur bedraagt dan zo'n 3,5 uur. Als je dichter bij Rotterdam [RTM] woont kun je ook vanuit Rotterdam vliegen, hoewel het aantal vluchten dan een stuk beperkter is. De reisduur is echter hetzelfde als vanuit Amsterdam. Expedia.nl biedt verschillende vliegtickets naar Genua voor zo voordelig mogelijke prijzen aan van zowel reguliere als lowcostmaatschappijen. Gebruik onze handige zoekwizard en de filters en sorteeropties om vluchten te vergelijken en de voordeligste tickets te boeken.

Voorzieningen en accommodaties op de luchthaven van Genua

Genoa Cristoforo Colombo Airport [GOA] ligt aan de kust van de Middellandse Zee op een kilometer of 7 van de stad. Het is een kleine internationale luchthaven, met de gangbare voorzieningen voor reizigers, zoals dutyfreeshopping, bars en restaurants, business center en een VIP-lounge. Binnen een straal van een paar honderd meter rondom de luchthaven vind je een scala van 3-sterren en 4-sterrenhotels, maar ook een hoop 2- en zelfs 1-sterrenaccommodaties. Buiten de terminal staan bussen en taxi’s klaar om je naar de stad te brengen, maar je kunt ook je huurauto huren bij de balies van de grote autoverhuurbedrijven in de terminal. Voor extra gemak kun je trouwens ook al vooraf via Expedia.nl je auto boeken, zodat deze bij aankomst op de luchthaven voor je klaarstaat.

Je verblijf in Genua boeken met Expedia.nl

Expedia.nl biedt talloze vluchten naar Genua [GOA] aan. Houd op Expedia.nl in de gaten of er goedkope vliegtickets naar Genua zijn en gebruik de wizard om een vroegboekticket of misschien zelfs een last minute te vinden. Handig is ook dat je met onze zoekwizard en filters de vluchten op kenmerken kunt sorteren en zo prijzen kunt vergelijken. Wist je trouwens dat je op Expedia.nl nog meer kunt besparen door een vlucht en hotel te combineren? Profiteer dus van een aantrekkelijke korting door via onze website de vlucht + hotel te boeken die bij je budget en vakantieplannen passen.

Hulp bij het boeken

Als je bij het boeken telefonische hulp nodig hebt, aarzel dan niet om ons op te bellen. De klantenservice is van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur bereikbaar op het nummer 020 200 84 59 (lokaal tarief). Houd het reisplannummer bij de hand wanneer je belt, zodat we je sneller kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Genua

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 88 voor enkele vluchten en € 129 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

ITA Airways
KLM